Ga voor geluk.

Zit het leven even niet mee? Blijf dan niet in die ‘sleur’ hangen. Kom je bed uit, neem een warme douche, kleed je leuk aan, kijk het leven recht in de ogen en ga voor geluk. Kies voor datgeen wat jou gelukkig maakt, want het is jouw leven. Volg je hart, laat je dromen uitkomen, werk hard en geniet van ieder moment.

Altijd al een keer willen bungeejumpen? Doen! Heb je last van wanderlust? Ga dan flink sparen en maak je droomreis. Droom je van een eigen bedrijf? Ga er voor. Het leven is al zo kort, dus benut je tijd goed, zodat je later met trots kan terug kijken op het leuke leven dat je hebt gehad en op de dingen die je hebt bereikt en meegemaakt.

Neem deze inspirerende quotes in je op en ga er voor. Geniet van deze nieuwe week vol nieuwe kansen. Je kan het!

STEVE JOBS

Wat zou jij nog heel graag in je leven willen bereiken?

6 Comments Ga voor geluk.

 1. Erica 13 juli 2015 at 18:23

  Ik zou graag voor geluk gaan maar mijn geluk heeft net de relatie verbroken :'(

  Reply
  1. Birgit 13 juli 2015 at 22:29

   Oef Erica, dat is niet niks. Ga veel leuke dingen doen met vriendinnen/familie om je gedachte er even vanaf te zetten. Je hebt er op dit moment vrij weinig aan, maar onthoudt: na regen komt zonneschijn. Het komt echt wel goed. Liefs! <3

 2. jan 13 juli 2015 at 21:37

  Beetje hoog chaka-gevoel.

  Reply
  1. Birgit 16 juli 2015 at 11:02

   Gaaf Danielle! Ga er voor!

 3. Pingback: Tobbende twintiger

Plaats een reactie