Hoera, mijn vriend heeft een nieuwe baan

Zoals ik vandaag eerder schreef, is mijn HBO-diploma (voorlopig) buiten beeld, maar dat geldt niet voor mijn vriend. Hij hoeft slechts in september nog zijn scriptie in te leveren en dan heeft hij zijn bachelordiploma binnen. Afstuderen en een baan zoeken is soms een hectische periode, maar niet voor Nick, want hij heeft nu al een echte grotemensenbaan binnengesleept! Super trots.

Vanaf september gaat hij bij een groot ICT-bedrijf werken, precies wat hij leuk vindt. Hij heeft een mooie functie binnengesleept en ik ben heel erg benieuwd wat hij van het grotemensenleven gaat vinden. De eerste stappen binnen zijn carrière zijn ieder geval al gezet.

Lief, heel veel succes en op een mooie toekomst!

7 Comments Hoera, mijn vriend heeft een nieuwe baan

 1. Bianca 20 juli 2015 at 16:00

  Wat goed!! Ben ook heel benieuwd hoe het hem bevalt! XO

  Reply
  1. Birgit 20 juli 2015 at 18:55

   Lief van je! X

 2. Ingelise 20 juli 2015 at 17:05

  Wat fijn, gefeliciteerd! Mooi om te zien dat afgestudeerden steeds vaker snel aan de slag kunnen (in tegenstelling tot de tijd waarin mijn meeste vrienden afstudeerden.) Hopelijk kan hij (samen met jou) nog even genieten van zijn vakantie!

  Reply
  1. Birgit 20 juli 2015 at 18:53

   Wat lief van je! Dankjewel. Ja, echt fijn. Hij heeft wel echt mazzel gehad, dus super gaaf. Gaan we zeker doen, over twee weken eerst nog even lekker genieten in Zuid-Spanje!

 3. arianekuijt 21 juli 2015 at 10:49

  Top! Gefeliciteerd en veel succes.

  Reply
  1. Birgit 23 juli 2015 at 21:55

   Lief, dankjewel! X

 4. Pingback: Tobbende twintiger

Plaats een reactie