Viva España

Buenas Tardes!

Na mijn stage bericht is het flink stil geweest. Ik leef nog steeds hoor, sterker nog: het leven is beter dan het afgelopen maanden is geweest. Ik vertoef namelijk op dit moment in het zuiden van Spanje. Terwijl ik dit typ kijk ik vanuit mijn privéterras uit over het balkon van Europa: La Herradura, Andalucía. De prachtige blauwe zee, de witte huisjes tegen de berg op gebouwd, een koud wit wijntje: zo moet het leven zijn.

Na een heerlijke dag strand golven mijn krullen nog mooier en met een laagje sproetjes op mijn gezicht is een likje mascara genoeg. Vanavond loop ik door de mooie Spaanse straten van Nerja in mijn felroze jurkje te genieten van de prachtige Spaanse dorpjes. Even twee weken geen zorgen, geen stress, alleen maar genieten. Ik denk dat ik nooit meer naar huis ga.

Salud!

 

1 Comment Viva España

Plaats een reactie