De piemel van Justin

Mensen zijn gek op vunzigheid. Niet voor niets behoren columns als Pijpen voor een Breezer en Piemel gezocht tot mijn best gelezen columns. Sex sells, dat weten we allemaal. Combineer dit met een vleugje Bieber-geweld en je hebt wereldnieuws.

De piemel van Justin is hot and happening. Eerder al gingen er geruchten over het groter photoshoppen van zijn jonge heer, nu kunnen we hem gewoon zelf zien hangen. Zoals het een echte piemel betaamt zijn er al de lolligste grapjes gemaakt over de afmeting en heeft ‘ie al een heuse bijnaam: Justin’s Bieber.

Gelukkig hebben enkele fans toegegeven niet teleurgesteld te zijn in Justin én zijn edele delen. Reacties als: “Omg, Justin Bieber’s nudes, do you guys know how long I’ve waited for this? I waited my whole life. Life is good” en “I was Just in Bieber, “ zijn toch dingen die je écht wil weten. Hebben die tienermeisjes in ieder geval óók een leuke avond. Voor mij is het gewoon wachten tot de hysterie voorbij is en we gewoon weer verder kunnen over dat belachelijke kapsel.

8 Comments De piemel van Justin

 1. Ellen 8 oktober 2015 at 16:34

  Ik vraag mij persoonlijk wel af wat de meerwaarde is van deze post?

  Reply
  1. Birgit 8 oktober 2015 at 17:09

   Voor jou blijkbaar niets. Het zijn slechts gedachten die ik een 177 woorden tellend plaatsje op het internet heb gegeven. ;)

 2. Celeste 8 oktober 2015 at 18:25

  Zoals ik al ooit eerder heb gezegd, jij kan echt over álles een heerlijk verhaal schrijven. Ik heb niks met de piemel van Justin (ook niet met z’n kapsel trouwens) en ook al zijn het maar 177 woorden, ik heb weer 177 woorden genoten van je schrijfstijl. X

  Reply
  1. Birgit 8 oktober 2015 at 18:40

   Ah Celeste, wat lief! Jij bent ook een topper. X

 3. Channe de Just 8 oktober 2015 at 23:45

  Soms is de manier waarop het geschreven is al genoeg. Hier dus t geval. Fijn hè, als je zo lekker van je af kunt schrijven. Het doet mij altijd goed. Ook al gaat t maar om iets als Justin’s Bieber ;) Je bent je woorden die door je hoofd rond spookte weer even kwijt. Ik vind leuk! Ik lees sinds een tijdje stilletjes met je mee.

  Reply
  1. Birgit 9 oktober 2015 at 11:37

   Wat leuk om te horen Channe! Ja, het is heeeeerlijk om het even van je af te kunnen schrijven. Bedankt. :)

 4. Laura - Dagelijkse hap 9 oktober 2015 at 10:16

  Heerlijk geschreven. Ik heb echt niks met die jongen, laat staan met zijn “geweldige” kapsel of edele delen.
  Ik heb echt genoten van jouw droge humor!

  Reply
  1. Birgit 9 oktober 2015 at 11:37

   Haha, wat lief! Dankjewel Laura. :)

Plaats een reactie