Ik ga op reis naar Thailand en ik neem mee…

Toen onze bucketlist-reis naar Thailand in april plaats moest maken voor mijn nieuwe baan bij Tele2, deed dat een klein beetje pijn. Natuurlijk was ik héél blij met mijn nieuwe baan, maar we hadden ons zo verheugd op deze reis, onze backpacks al gereed én we zouden ons beste vriendinnetje opzoeken in Bangkok. Gelukkig zit ik inmiddels helemaal op mijn plek bij mijn baan en is mijn lieve vriendinnetje weer veilig op Nederlandse bodem. Tijd om plannen te maken en de daad bij het woord te voegen.

Maar wanneer? In de zomermaanden hebben we het heel druk met Rave Report en alle festivals en feestjes. In oktober staat een klein weekendje raven in Berlijn op de planning, in november ben ik jarig (plus de drukste maand bij Nick op werk) en in december is het hier veel te gezellig met kerst en oud en nieuw. Maar zodra het guur, grauw, koud en saai wordt, pakken wij onze backpacks in en ruilen ons koude kikkerlandje in voor het tropische Zuidoost-Azië. Eindelijk zijn onze vliegtickets in the pocket!

Het duurt misschien nog even, maar in januari 2017 beginnen wij ons jaar extra goed in Thailand met slechts een backpack en zonder echte planning. Met een korte tussenstop op Dubai vliegen wij naar Bangkok om daar ons avontuur te beginnen. Hoewel Nick nog nooit buiten Europa is geweest en hiervoor helemaal niet zo’n wanderlust had, is hij ook heel erg enthousiast. Boven onze bank hangt nu een grote kaart van Thailand en kan de voorpret beginnen. Youtube filmpjes kijken, blogs met ervaringen van anderen, oneindig lang bladeren in the Lonely Planet, maar ook nadenken over de spullen die we nodig hebben en mee willen nemen. We hebben gelukkig nog even, maar tegen de tijd dat we op vakantie gaan zullen alle winkels vol hangen met dikke truien en lange broeken. Dus shoppen voor de vakantie is nu een extra goed excuus.

Thailand

Waar ik vorige vakanties mijn gigantische koffer volstouwde met oneindig veel shorts, erop tops, bloesjes, sandaaltjes en bikini’s (vorig jaar welgeteld tien) zal ik in januari mijn backpack van 65 liter iets zorgvuldiger moeten inpakken. Aangezien ik een beperkt aantal spullen kan meenemen (ik wil daar namelijk ook nog héél veel shoppen), ben ik op zoek naar goede basics die ik oneindig kan combineren en toch heel leuk zijn. Ook kan ik hooguit twee bikini’s meenemen, daarom vond ik dat het tijd was mezelf te verwennen met een nieuwe!

Alsof Hunkemöller kon ruiken dat ik net mijn tickets had geboekt, ontving ik een leuk mailtje met de uitnodiging om heerlijk te komen shoppen. Met shoptegoed maak je me altijd blij en een nieuwe bikini komt heel goed van pas. De nieuwe Sylvie Swim collectie bij Hunkemoller is heel vrouwelijk en sexy. If you have it, flaunt it. Precies waar ik van houd!

Mijn oog viel direct op de Gaia bikini. Dit surf top model is helemaal hot dankzij de opengewerkte voorkant en gouden details op de voorkant en rug. De bikini top is niet alleen super sexy, maar zit ook heerlijk comfortabel. Niet geheel onbelangrijk. Ook is hij heel leuk te dragen onder een sheer top met een highwaisted short, omdat hij net iets meer bedekt dan een normale bikini. Twee vliegen in één klap, daar worden mijn backpack en ik (en dan vooral mijn poezelige ruggetje) heel erg blij van. Ben jij nog op zoek naar een leuke bikini voor de zomer? Check dan zéker even de prachtige collectie and let your endless summer begin! 

De vliegtickets, backpacks en eerste spulletjes zijn in ieder geval binnen. Maar er moet nog een hoop gebeuren voordat we helemaal ready zijn! Wil je meer lezen over onze reis? Iedere maand houd ik jullie op de hoogte met tips en tricks. Backpacken voor dummies! Oh ja, en op mijn vorige blog heb ik al heel veel leuke reacties gehad over alle plekjes, bezienswaardigheden en eilandjes die we niet mogen missen. Maar kom vooral met nog meer leuke tips, daar ben ik dól op!

Laat de reis naar Thailand maar beginnen, maar eerst nog even heerlijk genieten van een hopelijk zonnige zomer in Nederland! Heb jij vakantieplannen? 

3 Comments Ik ga op reis naar Thailand en ik neem mee…

 1. Iris 9 juni 2016 at 14:16

  Heerlijk! Zit zelf momenteel in Indonesië voor 3 maanden en ik kan je alvast vertellen dat je alleen maar kleding aantrekt die comfy is hahahha. Zo heb ik zelf 5 shirts bij me, maar draag er maar 2 :”) Belachelijk stom om te zien op foto’s, maar die shirtjes zitten gewoon het lekkerst hahaha

  Reply
 2. anja Roobol 9 juni 2016 at 18:32

  Fijn dat je weer wat tijd vind om te bloggen! Ik miste het enorm. ?

  Reply
 3. Pingback: Wanneer dromen uitkomen - Birgit Roobol

Plaats een reactie