Leef je droom

Birgit Roobol is nu bijna een half jaar online. Ondanks ik mijn site de laatste tijd een beetje verwaarloosde is hij zeer goed bezocht. Ik schrijf met veel plezier en een half jaar geleden heb ik de stap genomen om het met jullie te gaan delen. Niet wetende dat ik zulke reacties zou ontvangen.

Ik wil jullie heel erg bedanken voor alle mooie complimentjes, op mijn site, op Twitter en op Facebook. Het doet mij heel goed om te horen dat jullie met veel plezier mijn blog volgen. Jullie maken birgitroobol.nl een succes. Misschien heb ik dan geen duizenden bezoekers, maar wat niet is kan nog komen.
Over twee maanden doe ik eindexamen en daarna wil ik me volledig op het schrijven gaan richten. Ik wil iets maken van birgitroobol.nl en misschien zelfs wel een boek schrijven. Her en der heb ik wat ideeën door mijn hoofd zweven die ik zo af en toe eens opschrijf en daar wil ik graag iets mee gaan doen. Ik wil de mensen ontroeren en vermaken met mijn verhalen. En dit is slechts het begin.

Zoals mijn vader onder mijn allereerste blogberichtje zette: Leef je droom, maar droom niet je leven.

Dank jullie wel.

Plaats een reactie