Loveland

Een weekje lang was ik offline, dit had onder andere te maken met mijn kapotte MacBook die terug moest naar Apple. Zo hebben jullie onder andere op maandag mijn fotodagboek moeten missen, sorry daar voor. Gelukkig heb ik sinds vandaag mijn MacBook terug en ben ik weer helemaal terug! 

Afgelopen 9 augustus vond het jaarlijkse Loveland Festival in het Sloterpark, Amsterdam plaats. Donderdag 7 augustus kochten we nog snel goedkoop kaartjes via Ticketswap (geweldige dienst!), we hadden enorme mazzel, want kort daarna was het uitverkocht en gingen de kaarten voor ruim 20 euro meer weg.

Ik ging met mijn vriend Nick, zijn vriend Maikel en zijn (en mijn) vriendin Renée. Ik was wat huiverig over het weer, dus besloot een kort broekje met panty eronder aan te doen. Gelukkig scheen de zon al toen we aankwamen en werd het echt mega lekker weer, dus die panty was snel uit.

IMG_4519

Nick vroeg nog of zijn neef Danny ook zou komen, maar hij had geen kaartje. Nog geen vijf minuten later las ik op Facebook een berichtje van Danny dat we hem lekker hadden zit te maken en dat hij ook heel graag wilde. Dus ook hij kocht snel een kaartje en sloot rond half zes bij ons aan. Onwijs gezellig.

IMG_0610

Loveland was super leuk aangekleed. Een stage lag bovenop het buitenbad en het lag aan een plas, waar allemaal roeibootjes inlagen. Super leuk! Naast de verschillende stages, waarvan sommige overdekt had je ook een brug die naar twee ‘eilanden’ ging. Een relax-eiland en een kunsteiland. Op het kunsteiland stonden wat kraampjes waar allerlei dingen werden verkocht en ook stond er een enorm schilderij waarop iedereen zich mocht uitleven. Doordat het een recreatiegebied was waren er ook speeltuinen, natuurlijk zijn Renée en ik ook nog even van de glijbaan gegaan. Jeej!

IMG_0670

Hoe cute zijn we hier met de pet van onze vriendjes? Haha.

Ook de selfiestick was weer aanwezig op Loveland. Eerst moest ik er vooral heel hard om lachen, maar wat een top uitvinding is dit ding zeg. Hoef je tenminste nooit meer aan vreemden te vragen of ze een foto willen maken, haha. Helaas heb ik geen foto van mijn hele outfit, ik heb het zo druk gehad met dansen haha, maar ik ben gek op deze combi, dus het zal zeker nog een keer voorbij komen. Mijn outfit: Kimono en top zijn van Pull & Bear, broekje uit Spanje en laarzen van Supertrash.

IMG_0667

Ik heb echt een héle leuke dag gehad met hele lieve mensen. We hebben echt super mazzel gehad met het prachtige weer. Dansjes, blote benen, wijntjes en m’n lieve vriendinnetje = een gouden combi! Loveland Festival is dus zeker voor herhaling vatbaar.

IMG_0656

Hebben jullie nog leuke festivals op de planning staan?

1 Comment Loveland

  1. Pingback: FALL DIARY #3 - All about food

Plaats een reactie