Stenen en verhuisdozen

Jullie zullen wel denken, is ze eindelijk onder de steen vandaan gekropen? Nou, dat was geen steen, maar een stapel verhuisdozen!

Enige tijd was ik al bezig met verhuizen. Ik vond die veertien vierkante meter van mijn kamertje toch wel érg klein, ook wilde ik graag naast mijn eigen badkamer ook een eigen keuken. Al tijden had ik de studentenwoningen op het NDSM-terrein op het oog. Ze liggen gelijk aan het IJ, dus het is een kwestie van overvaren met de pont en je bent gelijk in de stad. Ook zijn ze een stuk ruimer, beschik je over je eigen badkamer en keuken én zijn ze goedkoper. Mijn vriendinnetje verhuisde een maand eerder al naar het NDSM-terrein en toen ik, wonder boven wonder, een paar weken geleden ook een woning toegewezen kreeg, was het nu mijn beurt om te verhuizen.

En dat deed ik. Zondag kreeg ik de sleutel, maakte ik schoon en maandag was het verhuisdag. Nu ben ik een klein meisje en als ík had moeten verhuizen waren we nu nog niet klaar geweest, dus ik was héél erg blij dat mijn vriend en twee vrienden dat gingen doen. (Dikke shoutout en alle credits naar de jongens <3)

Inmiddels zit ik er al een paar dagen, zijn de dozen uitgepakt en de nodige ritjes naar de Ikea achter de rug. Het is nog wel een beetje leeg (er komt nog een eettafel aan), maar ik ben nu al heel erg blij met het resultaat.

De foto’s komen nog, die zet ik er op als het helemaal af is, maar voor nu een paar details. Happy new home!

 

 

 

image3

image1

image3

3 Comments Stenen en verhuisdozen

 1. André van der Hoeven 31 oktober 2014 at 00:00

  Gefeliciteerd met je nieuwe studentenwoning, mooie plek aan het IJ!!

  André van der Hoeven (Sr)
  Waddinxveen

  Reply
 2. Bjørn Roobol 31 oktober 2014 at 01:34

  Veel plezier aan het IJ! Kom gauw kijken (neem ik gelijk jullie tafel mee ;-)

  Reply
 3. ruben 31 oktober 2014 at 03:55

  Graag gedaan!

  Reply

Plaats een reactie