Over Johnny Depp verzamelingen en kniekousen

Mijn hele leven is eigenlijk één grote guilty pleasure. Ik houd behoorlijk van fout. Foute muziek, foute series, foute films. Ik schaam me er eigenlijk niet eens voor. Behalve dan stiekem een beetje voor die Johnny Depp verzameling, ik ben immers al twintig. Ik neem jullie mee in mijn guilty leven met de guilty pleasure tag!

large-4

FILM: Ik ben gek op Nederlandse films, ik weet dat mensen dat dat een behoorlijke guilty pleasure vinden, maar ik vind het echt onwijs leuk. Verder ben ik gek op kinderfilms en foute vrouwenfilms. Maar mijn ultieme guilty pleasure film is Bridget Jones diary. Ik begrijp die vrouw volkomen. Bridget Jones, Birgit Jones, ach, hoe kon het ook anders.

SERIE: Het is een behoorlijke guilty pleasure. Ik ben namelijk verslaafd aan Keeping up with the Kardashians en alle spin-offs (Take Miami, The Hamptons, waar de Kadashians ook dit keer weer heen gaan, ik kijk alles). Morgen verschijnt er ook een blog over waarom ik ze zo leuk vind. Dus ben je benieuwd? Houd mijn site in de gaten.

anigif_enhanced-buzz-5112-1376977238-1

MUZIEK:  Ik luister net iets te veel naar liedjes als All By Myself, Total Eclipse of the Heart, Jolene, Wannabe, Don’t Stop Believing. Oh en ik hoor net mijn vriend zeggen dat ál mijn muziek Guilty Pleasure is. Dus ja.

SNACK: Wat niet eigenlijk? Als het om vet, vies, slecht eten gaat ben ik net een kliko. Je gaat op mijn tenen staan en mijn mond gaat open. Ik heb lang nagedacht maar ik kan niet kiezen tussen Tony Chocolonely, Lays Thai Sweet Chili, Lays Cheese and onion, kaas en worst (dit eet ik zó vaak), vlammetjes, vlamtosti’s en Smurfen witte knipserchocolade sticks. Ben je al misselijk?

large-8

ACTIVITEIT: Huilen bij films, tv-series, boeken, zielige plaatjes en nog meer. Ik huil bij alles. Bij iedere Disneyfilm, bij Robbert ten Brink-achtige televisieprogramma’s, reclames over kindjes in Afrika, zielige boeken en iedere keer weer bij Titanic. Het is hopeloos.

large-9

ABSURDE VERZAMELING / BELACHELIJKE AANKOOP: Ik heb een best absurde Johnny Depp verzameling. Ik heb bijna al zijn films op DVD, ik heb een boek over zijn leven, een Edward Scissorhands shirt, een Mad Hatter shirt en in mijn oude kamer hingen ongelofelijk veel posters en krantenknipsels van hem.

CRUSH: Kylie Jenner. Serieus, wat een stijlicoon en wat een prachtig smoeltje. Als ik dan lesbisch zou worden… Oh, telt niet?! Scott Dissick dan. Hij is leuk en grappig en ik houd van zijn dandy-achtige stijltje.

large-11

KLEDING: Een hotpants van Abercrombie and Fitch, een cozy vest en kniekousen. Lekker fout, totaal niet matchend, maar het zit heerlijk!

Hoe ‘guilty’ ben jij?

2 Comments Over Johnny Depp verzamelingen en kniekousen

 1. Sas 4 december 2014 at 20:47

  Johnny deppppp<3

  Reply
 2. La Bella Fleur (@Labellafleur) 4 december 2014 at 20:55

  HAHAH wat heb je dit leuk geschrevem!
  En wat heb jij een boel guilty pleasure zeg, ik heb er ook wel een paar, maar zoveel? Nee hoor; p

  Reply

Plaats een reactie