Tuesday Tunes

Ik heb misschien niet de beste muzieksmaak, een hele vreemde misschien wel. Ik wissel populaire popsongs af met Franse chansons, Mozart met Stromae en Frank Boeijen met musical albums. Ik kan echt niet zonder muziek, overal waar ik ga en sta heb ik wel iPhone oortjes in. Ik deel daarom iedere dinsdag mijn favorieten met jou.

 

 

School is weer begonnen en een lekkere playlist voor op de fiets kon ik dus wel gebruiken. Waar ik deze liedjes op heb geselecteerd? Het zijn allemaal liedjes die de afgelopen week in mijn hoofd rond spookte, of waar ik enthousiast van werd. Zo ben ik gek van het nummer The City’s Yours die voorkwam in de film Annie en zing ik in mijn hoofd de hele dag mee met Chandelier. Het is van alles wat, maar ik vind het een heerlijke playlist.

Wat is jouw favoriet?

Plaats een reactie