March Moodboard

Ik ben gek op moodboards. Ze zien er leuk uit en het is dé manier om doelen en dromen te ordenen. Ik heb genoeg dromen en doelen en het lijkt me leuk die met jullie te delen. Het is alweer maart en daarom heb ik een nieuw moodboard, met nieuwe dromen.

Ik ben de laatste tijd heel actief bezig met mijn dromen om te zetten in acties. Het is nu of nooit, tijd om uit mijn comfortzone te stappen en mijn vleugels uit te slaan. De honderden notitieboekjes volgeschreven met plannen moeten worden uitgevoerd en daar ben ik hard mee bezig. Zo ben ik begonnen met vloggen. Ik vind YouTube echt een tof medium en niet geschoten is altijd mis. Het groeit geleidelijk, maar het gaat de goede kant op.  Natuurlijk blijft schrijven mijn grootste passie en zijn mijn doelen ook vooral daar opgericht. Maar ik vind het heel erg leuk om YouTube ook eens te proberen en wie weet!

Het lijkt alsof de kerst net voorbij is, maar gelukkig wordt het alweer lente! Ik hoop binnen een paar weken mijn dikke winterjas te kunnen verruilen voor een wat dunner exemplaar en van de zonnestralen te kunnen genieten. Ook alle heerlijke feestjes en festivals zitten er weer aan te komen. Zo ben ik afgelopen zaterdag naar Chateau Techno geweest. Maar ik kan écht niet wachten tot ik straks weer in mijn korte broekje op een heerlijk festivalletje sta te dansen. Heerlijk!

En ja, pugs. Sorry I can’t help myself. Ik vind ze zo leuk en ik kan mezelf de hele dag vermaken met filmpjes en foto’s van mopsjes. One day…

Wat zijn jouw dromen en doelen voor de maand maart?

2 Comments March Moodboard

Plaats een reactie