Dromen

Ik heb weer een hectische dag achter de rug. Dinsdagavond zette ik nietsvermoedend een berichtje op mijn site en binnen 24 uur hadden minimaal 120.000 mensen dit gelezen. Het is ongelofelijk vaak geliked op Facebook en er is ongelofelijk veel op gereageerd.

Nog geen vier dagen geleden zette ik mijn moodboard online met mijn dromen en doelen voor de maand maart. Ik wilde graag meer met mijn site bereiken en met trots kan ik zeggen dat deze doelen eigenlijk al een beetje binnen vier dagen behaald zijn. Ik ben super trots en ik kan niet wachten op wat de toekomst mij nog meer te bieden heeft.

Dromen hebben is één ding, ze verwezenlijken is een tweede.

Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve en leuke reacties. Niet alleen die van gisteren, maar íedere reactie. Ik wil mijn trouwe lezers bedanken en al mijn nieuwe lezers verwelkomen. Zonder jullie was ik immers nergens. Op een hele mooie toekomst!

Liefs,

Birgit

3 Comments Dromen

 1. Juliet 5 maart 2015 at 19:38

  You go girl! Echt super gaaf! Liefs

  Reply
 2. arianekuijt 6 maart 2015 at 16:00

  Doordat ik die blogpost op Facebook voorbij zag komen, kwam ik inderdaad op je site terecht en sindsdien heb een aantal vlogs gekeken en ben ik onder de indruk van je posts. Je schrijft onwijs goed en het boeit me ontzettend. Keep on going!

  Reply
  1. Birgit 7 maart 2015 at 13:46

   Hoi Ariane, heel erg bedankt voor je compliment. :)

Plaats een reactie