Best gelezen in juli

Ik vind het onwijs gaaf om te zien hoe mijn blog groeit, iedere dag een beetje meer. Hoe jullie trouw mijn berichtjes lezen en er op reageren. Ook afgelopen maand hebben jullie verhalen trouw gelezen en er hele leuke, lieve berichtjes achtergelaten. Dankjewel daarvoor. Dit zijn de vijf best gelezen artikels van juli:

pandapunten

1. Piemel gezocht

“Pornopunten sparen is het helemaal. Vrijgezelle jonge vrouwen, massaal op zoek naar piemels, maar dan moet hij wel een beetje op die van Dave Roelvink lijken. De huisje-boompje-beestjesideeën worden over boord gegooid, een badboy voor één nacht is het doel.”

mh17

2. MH17: Om nooit meer terug te keren

“Koffers vol met korte broeken, strandlakens, tandenborstels, ondergoed en zwemkleding. De teenslippers misschien al aan. Een paar uur later werd deze met zorg ingepakte bagage smeulend in het gras teruggevonden. Samen met de lichamen.”

bedifferent

3. Hoe heurt het eigenlijk

“Ik ben geboren om buiten de lijntjes te kleuren en houd er niet van als mensen mij vertellen hoe het eigenlijk heurt. Ik volg graag mijn hart. In het begin vond ik dat best lastig. Ik wilde ook aan het ideaalbeeld voldoen. Langzamerhand heb ik in gezien dat je beter je hart, dan het boekje kan volgen.”

babybroertjebrugpieper

4. Van babybroertje naar brugpieper

“Geniet van alles wat op je afkomt, maar wordt alsjeblieft niet te snel groot. Wacht nog even met je pakje Wicky te verruilen voor een blikje Energy. Beloof me dat je nooit buiten gaat ‘rondhangen’ en drink nog maar even niet je eerste Breezer.”

nick

5. Hoera, mijn vriend heeft een nieuwe baan

“Vanaf september gaat hij bij een groot ICT-bedrijf werken, precies wat hij leuk vindt. Hij heeft een mooie functie binnengesleept en ik ben heel erg benieuwd wat hij van het grotemensenleven gaat vinden. De eerste stappen binnen zijn carrière zijn ieder geval al gezet.”

 

Welk artikel vind jij de beste?

Plaats een reactie