Werk hard, denk groot, droom groot

Afgelopen maanden heb ik besloten om me keihard te richten op datgeen wat ik het allerliefste doe; schrijven. Ik kwam er achter dat een studie mij niet gelukkig ging maken. Tot mijn grote plezier werd ik na nog geen week gestopt te zijn, al toegelaten tot de redactie van de Revu.

Na een tijdje overwegen besloot ik dat de Revu toch niet de beste match zou zijn. Het gaat slecht in tijdschriftenland en mijn passie ligt vooral bij online. Het was nu echt tijd voor wat ik het liefste wilde doen. Na een korte succesvolle zoektocht, die mijn zelfvertrouwen een behoorlijke boost gaf (er waren namelijk méérdere bedrijven geïnteresseerd in mij), vond ik de stageplek van mijn dromen.

Sinds vandaag versterk ik de redactie voor dé nieuwe website van dé vrouwelijke online ondernemer van Nederland: Annic van Wonderen. Artikels schrijven, ervaring op doen, heel veel leren én omringd worden door fantastische inspirerende vrouwen. Dit is de stage van mijn dromen.

lovewhatAnnic is een grote inspiratiebron. Wie haar boek heeft gelezen weet dat ze zichzelf naar de top heeft gewerkt. Zonder studie of andere hulp. Ik geloof ook heilig in het feit dat als je echt wil, het je ook lukt. Daar heb je geen enkele studie voor nodig, alleen passie.

Naast dat ik veel wil schrijven, wil ik ook graag meer business-minded worden. Ik, als twintigjarig piepkuikentje, wil heel graag leren hoe het allemaal in de grote online wereld werkt. En van wie kan dat nou beter dan van The Leading Lady herself. 

Op dat ik maar héél veel mag leren en op een dag mijn eigen stagiaires in dienst mag nemen. Werk hard, denk groot, droom groot, dan komen ál je dromen uit

 

5 Comments Werk hard, denk groot, droom groot

 1. Erica 4 augustus 2015 at 16:18

  Mooi Birgit! Veel geluk en plezier!

  Reply
  1. Birgit 5 augustus 2015 at 12:46

   Dankjewel Erica, lief van je! :)

 2. arianekuijt 4 augustus 2015 at 19:43

  Wat een ontzettend gave uitdaging! Veel succes en natuurlijk veel plezier.

  Reply
  1. Birgit 5 augustus 2015 at 12:46

   Dankjewel meid. Ik ben er ook super blij mee!

 3. Chantal 6 augustus 2015 at 10:42

  Wat een fijne kans! Veel succes en geniet ervan :)

  Reply

Plaats een reactie