SUMMERDIARY #4 – methcooking op Valtifest

Ik verlangde terug naar een prachtige bestemming (nee, geen Spanje!), ik at een héle zak chocoladekruidnoten, had een héle drukke week bij Annicvw.com/I Love Fashion News en vierde zaterdag weer een feestje. Geniet van mijn Summerdiary #4: methcooking op Valtifest.

Op de laatste dag van augustus was Nederland zich al behoorlijk aan het opmaken voor de herfst. Toen ik mijn favoriete snack aller tijden zag liggen maakte mijn hart een klein sprongetje. Geen enkel moment twijfelde ik en terwijl de regen tegen mijn raam tikte at ik deze héle zak chocoladekruidnoten. #guiltypleasure.

Oh en rechts? Nee, ik ben niet op Bora Bora geweest. Dit plaatje is slechts een paar honderd kilometer van ons kikkerlandje verwijderd. Deze prachtige rots is namelijk Møns Klint in Denemarken. Twee jaar geleden ging ik samen met mijn Deense oma en mijn vriend back to my roots om mijn vriend het land eens te laten zien. Zo zie je maar: je hoeft niet altijd naar de andere kant van de wereld te vliegen om iets adembenemends moois te zien.

Op woensdag had ik een afspraak met een heel lief vriendinnetje die ik al héél lang niet had gezien. Tijd voor een goed gesprek dus. Het fijne aan echte vriendschap is dat wat er ook gebeurd, hoe lang je elkaar ook niet spreekt of wat er ook ooit gezegd is: na een goed gesprek, met wat vergevingsgezindheid en een positieve blik is het al gauw weer als vanouds.

Friends are people you know you don’t need to talk to every day. You don’t even need to talk to each other for weeks, but when you do, it’s like you never stopped talking

Ook zag ik mijn lieve broertje weer. We maakten een kleine roadtrip en, zoals je waarschijnlijk al aan mijn pluishaar ziet, regende het behoorlijk!

Photo Booth time! ♥ Ook was het weer fijn om even te hebben gereden. Ik heb al drie jaar mijn rijbewijs, maar rij echt veel te weinig. Ik ben gek op mijn moeders Fiat 500. Ik vind auto’s totaal oninteressant, maar deze is wel erg leuk. Maybe someday?!

Op zaterdag was het weer tijd voor een feestje: Valtifest! Ik woon op het NDSM-terrein en kreeg daarom gratis kaartjes. Ik had géén idee wat ik er van moest verwachten. Omdat ik niet echt van het verkleden ben, besloot ik mijn Minnetonka’s (maar eens uit de kast te pakken en als indiaan te gaan. Ik ben stiekem wel blij dat fringes boots weer helemaal terugkomen, want ik vind m’n Minnetonka’s toch wel erg leuk.

Vriendlief was samen met z’n vrienden verkleed als methcookers geïnspireerd op Walther White uit Breaking Bad!

Alhoewel het niet helemaal mijn feestje was, was het toch súper gezellig. Helaas is het festivalseizoen weer afgelopen. Gelukkig staat Chateau Techno op 18 september weer op de planning.

Ook vond ik deze mooie quote op Pinterest. Vergeet nooit om jezelf te blijven! ♥

Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!
Instagram

 

4 Comments SUMMERDIARY #4 – methcooking op Valtifest

 1. Liset - Beautydagboek 7 september 2015 at 10:38

  Gezellig dat je met je broertje op pad bent geweest, leuk! En zo’n Fiat 500 staat ook al tijden op mijn wishlist. Hopelijk over een paar jaartjes :). Ik ben echt gek op dat modelletje, het liefste neem ik hem in het lichtblauw!

  Reply
 2. Birgit 7 september 2015 at 10:40

  Jaaa super leuk! Ik vind die cappuccino kleur die je tegenwoordig ziet ook erg leuk. Hard sparen dan maar. X

  Reply
 3. Helene L 7 september 2015 at 19:45

  Oh leuk om te lezen! Dat van auto’s herken ik helemaal haha. Ook al ben ik nog te jong om te rijden enzo) maar toch vind ik fiats wel de leukste en schattigste auto’s die er zijn!

  Liefs xxx

  Reply
  1. Birgit 7 september 2015 at 20:19

   Fijn dat je het leuk vindt Helene! xxx

Plaats een reactie