I love you to the moon and back

Ik houd van schrijven, festivals, mopshonden, lezen, theater, (dag)dromen, chocolade, haaien, shoppen, goede gesprekken, reizen, ambitieuze mensen, dagen waarop mijn krullen goed zitten, Netflix, dansen, inspirerende verhalen en uiteten gaan. Maar wat zijn deze dingen nog waard zonder de mensen waarvan je houdt? Wat is er nu leuk aan altijd helemaal alleen uiteten te moeten? Wat als je nooit meer een goed gesprek kan hebben met een vriend? Of die goede krullendag niet meer met je moeder kan delen? Wat is er nu leuk aan een festival zonder mijn vriendinnen? Of een avondje Netflixen zonder mijn vriend? 

Laatst ontving ik deze mooie poster I love you to the moon and back van Tekstposter.nl. Hij vrolijkt niet alleen mijn huis op, maar ook mij. De tekst herinnert mij iedere dag aan de mensen van wie ik het meest houd, tot de maan én terug. Hoe fijn is dat? Tekstposter.nl heeft hele leuke posters met mooie designs en leuke teksten. In veel verschillende formaten, in zwart wit of juist met vrolijke kleuren. Je kunt zelfs een poster op verzoek laten maken!

Zoals ik al zei zijn leuke gebeurtenissen of fijne dingen niets waard als je ze niet kan delen. Daarom wil ik graag dit leuke cadeautje met jullie delen, want ook voor één van jullie heb ik een exemplaar ontvangen. Hang hem aan je muur met een vrolijk stuk washi-tape, doe hem in een lijstje of geef hem cadeau aan diegene van wie jij het meeste houdt.

Meedoen kan tot 15 september door hieronder een reactie achter te laten (mét geldig e-mailadres) waarin je vertelt van wie jij houdt tot de maan en terug. Volg @birgitroobol op Instagram en like Birgitroobol.nl op Facebook, als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk. Wil je extra kans maken? Dan zou ik het leuk vinden als je me ook op Bloglovin volgt.

Op 15 september ontvangt de winnaar een persoonlijk berichtje. Good luck!

 

 

8 Comments I love you to the moon and back

 1. Annemijn 8 september 2015 at 09:48

  We kunnen tot 15 september meedoen maar krijgen op 15 augustus de uitslag? Hihi, ik wil toch graag meedoen! De personen waar ik het meest van houd zijn mijn ouders, broer en vriendinnen. Ik houd onvoorwaardelijk van ze en zij van mij. Onze band is enorm sterk! Mijn relatie is dit jaar na 5 jaar over gegaan. En dan realiseer je je extra goed van wie je nou echt houd en op wie je echt kunt rekenen!

  Reply
 2. Birgit 8 september 2015 at 10:02

  Oeps! Foutje; meteen aangepast haha. Mooi gezegd! xxx

  Reply
 3. Frank Bouter 8 september 2015 at 12:26

  De allerliefsten waar ik onvoorwaardelijk veel van hou tot de maan en weer terug en dan nog tig keer heen en weer zijn mijn kinderen Daan en Emma! X

  Reply
 4. Pamela 8 september 2015 at 18:25

  Als ik de poster zou winnen zou ik hem cadeau doen aan mijn vriendinnetje Krystle de Pender. Ze heeft het afgelopen jaar voor mij klaar gestaan als geen ander. Mijn liefde voor haar is dan ook onvoorwaardelijk! X

  Reply
 5. Anja D 8 september 2015 at 19:57

  Waar ik het meest van hou: , “tot de maan en terug” Lisa, Anouk, Owen, Lars en Finn, mijn kleinkinderen <3

  Reply
 6. Lizzy 8 september 2015 at 22:43

  Wat een leuke actie! :)
  Love you to the moon and back: lieve papa en mama, broertje, vriendje, familie/schoonfamilie en mijn beste vriendinnen. Zonder hen is m’n leven niet compleet. Zij zijn er altijd voor me, in goede en slechte tijden. Op hun kan ik rekenen.
  Nu ik deze reactie schrijf besef ik me dat ik mijn dierbaren eigenlijk te weinig zeg hoeveel zij voor mij betekenen. En hoeveel geluk ik heb met zulke lieve mensen om me heen..
  Ik zou ze voor geen goud willen missen!❤❤❤❤

  Reply
  1. Birgit 9 september 2015 at 11:42

   Heel mooi gezegd Lizzy!

 7. Randy 15 september 2015 at 18:53

  Van onze dochters evy en lana.
  Laat evy nu een nieuwe kamer krijgen deze maand en wel een voor grote meiden, een nieuwe poster voor aan de muur zou dan wel heel gaaf zijn

  Reply

Plaats een reactie