Mijn favoriete Youtubers

Ik sta er mee op en ga er mee naar bed: Youtube. Ik vind het ontzettend leuk om te kijken en inmiddels behoort het tot mijn vaste routine. Ik heb een héle lijst met Youtubers die ik leuk vind. Maar ook een paar echte favorieten. Van vlogs tot tutorials, reis en innerbeauty video’s: dit zijn mijn favorieten! 


EnterprisemeTV

Ivana van EnterprisemeTV kende ik al een tijdje als de vriendin van, maar toen ik pas geleden ontdekte dat zij ook een eigen Youtubekanaal heeft werd zij mijn nieuwe absolute favoriet. Binnen drie weken keek ik al haar video’s en liep ik op schema.

Ivana is een ontzettend leuke vrouw met een gave mindset. Ze droomt niet, maar doet. Een echt voorbeeld voor mij dus. Haar reisvlogs zijn mijn ultieme favoriet. Ze is namelijk haar droom achterna aan het jagen en maakt een ontzettende mooie reis. Op dit moment is ze net aangekomen in Maleisië! Ze heeft heel verstand van innerbeauty, geeft goede tips en is voor mij een echte inspiratie.

 


Vloggloss

Van alle Youtubers volg ik Mascha van Beautygloss al het langst. Ik volg haar zeker al een jaar of vijf en ben gek op haar tutorials. Maar nóg leuker vind ik de vlogs van Mascha, die te zien zijn op het kanaal: Vloggloss. Ze neemt je dagelijks mee in haar leven. Haar werk als blogger en Youtuber, maar ook haar persoonlijke leven laat ze ons zien. Zo speelt haar vriend Gregor een grote rol, maar ook haar vrienden mogen niet in de dagelijkse vlogs van Mascha ontbreken.

 


Chloe Morello

Chloe is niet alleen prachtig, ze heeft ook geweldige make-uptutorials. Wat ik namelijk niet op mijn blog laat zien is dat ik een énorme make-upliefhebber ben. Ik vind het heerlijk om hele middagen te pamperen en met make-up te experimenteren. Dat doe ik het liefst onder het genot van een fijne tutorial. Chloe is zeker één van mijn favoriete beauty-Youtubers. Ze heeft precies de stijl waar ik van houd en ze is zó grappig.

 

Lauren Curtis

Vroeger was Lauren mijn favoriete beauty-Youtuber, maar nu komt ze op een mooie tweede plaats. Ik heb het idee dat ze af en toe een beetje té commercieel is en ook plaatst ze niet veel. Maar desondanks vind ik haar leuk. Ze is een super mooie meid (wat is dat toch met die Australiërs?) en een geweldige make-upartist.  Love watching her. 

 

Monica Geuze

Een paar jaar geleden wandelde Monica nog door de gangen bij mij op school (ze zat een klas lager dan ik), tegenwoordig leidt ze een leven waar veel meisjes jaloers op zijn. Ze woont in Amsterdam, is DJ van Ronnie Flex en verdient haar geld met Youtube. Omdat ik haar al lang op Instagram volg, ben ik bij één van haar vlogs terechtgekomen. Wat ik leuk vind aan Monica is dat ze heel eerlijk is en alles laat zien. Als ze tot half twee ’s middags heeft uitgeslapen en ontbijt met sushi laat ze dat gewoon zien , of als ze dronken met haar vriendinnen is.

 

Anna Nooshin

Ook Anna kende ik als vriendin van, maar ze is veel meer dan dat. Ze is online ondernemer, eigenaresse van NSMBL en auteur. Via Youtube heb ik haar eigenlijk pas echt ontdekt en ik vind haar een ontzettende inspiratie, vooral op het gebied van ondernemerschap. Ze heeft een hele fijne stem om naar te luistert, geeft goede tips op het gebied van ondernemen, maar ook wat innerbeauty betreft. Daarnaast is ze ook een ontzettend mooie vrouw met prachtig haar!

Wie zijn jullie favoriete Youtubers?

Plaats een reactie