SUMMERDIARY #5 – I love you to the moon and back

Triest nieuws voor de literatuur, een leuk cadeautje om aan jullie weg te geven, een berichtje van mijn favoriete Youtuber en de Wereld van de Witte de With. Geniet van mijn Summerdiary #5: I love you to the moon and back.

Een nieuwe week, een nieuw begin! Ik kreeg een onwijs leuk cadeautje van Tekstposter en regelde voor jullie deze ontzettend leuke winactie. Wil je nog kans maken? Reageer dan nog voor vandaag 20:00.

Op dinsdag werd Nederland overvallen door ontzettend triest nieuws. Schrijver Joost Zwagerman pleegde zelfmoord op de dag van zijn boeklancering. Toen ik op woensdag naar de Scheltema ging was er een tafeltje ingericht voor de schrijver.

Ik dwaalde een paar uur rond in de Scheltema en voegde héél veel boeken toe aan mijn wishlist. Het liefst nam ik ze allemaal direct mee, maar ik heb nog twee boeken liggen die ik eerst moet lezen. Als ik na de drukte van werk de kans krijg om ze uit te lezen, mag ik van mezelf weer nieuwe boeken kopen.

Op vrijdag werkte ik een half dagje thuis en ontbeet ik met boerenyoghurt en cruesli. Super lekker!

Op vrijdagmiddag ging ik naar mijn ouders in Rotterdam samen met mijn vriend Nick. We spraken gezellig af bij de Wereld van de Witte de With met mijn allerbeste én oudste vriendinnetje (over I love you to the moon and back gesproken) Larissa en haar vriendin Kim. Ook Nick was gezellig mee. Eigenlijk wilden Nick en ik de laatste metro pakken (rond half één), omdat we de afgelopen weken al zoveel gefeest en gewerkt hebben.  Uiteindelijk waren we íets later dan gepland thuis (rond vijf uur), maar dat was het allemaal waard, want het was mega gezellig!

Omdat ik zo gek ben op Youtube besloot ik mijn favoriete Youtubers voor jullie op een rij te zetten. Ook zette ik de foto op Instagram en ik kreeg een súperlieve reactie van Ivana van EnterprisemeTV, mijn favoriete Youtuber! Ben je benieuwd wat ze zei? Je leest het hier.

PS. Zijn jullie ook zo gek op de nieuwste Instagramfunctie? Zo blijft je feed mooi, maar kan je toch horizontale foto’s posten. Beste update evah.

Reminder, reminder! Ik wil iemand héél graag blij maken met deze leuke poster. Je wint hem hier! 

Op zondag waren we nog steeds bij mijn ouders. Hoe leuk is deze Mickey Mouse mok? Rond één uur vertrokken we richting Duitsland, naar mijn oom en tante voor hun surpriseparty. Het was een ontzettende leuke, maar ook lange dag.

Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

 

 

Plaats een reactie