FALL DIARY #2 – Cocktails, koorts, kisten en mijn inner-Kylie Jenner

Vorige week maandag was er helaas geen fotodagboek, omdat ik snotterend en kuchend met koorts in bed lag. Er was véél te weinig fotomateriaal, daarom een gecombineerde Fall Diary. Ik dronk cocktails bij Njoy, bewonderde het duurste stukje karton ooit, kreeg hele leuke cadeautjes van vriendlief en liep mijn voeten kapot dankzij mijn nieuwe schoenen: dit is Fall Diary #2 – Cocktails, koorts, kisten en mijn inner-kylie Jenner.

Op 25 september bezocht ik de opening van de tentoonstelling Munch : Van Gogh, nadat ik een persuitnodiging had ontvangen. Natuurlijk hing de wereldberoemde Schreeuw daar, een zelfportret van Munch op een stuk karton, dat meer dan 91 miljoen euro waard is. Vanwege de ontzettende drukte gingen mijn vriend en ik na een paar hoogtepunten van het museum, cocktails drinken bij Njoy! Maar niet zonder eerst bij de Apple Store gestopt te hebben; want daar kocht vriendlief een Watch.

Alsof het Sinterklaas was! De dag daarna trakteerde Nick mij op het Naked 2 palette én de beruchte lipliner: Soar! Ik ben sinds december (!) al op zoek naar de Soar to my Faux, maar vond deze ‘toevallig’ in de Bijenkorf. Letting out my inner-Kylie Jenner! 

Na lang wikken en wegen kocht ik eindelijk Dr Martens. (Meer lezen over dit avontuur? Klik dan hier) De blaren ontbreken in ieder geval niet.

Ook poste ik deze throwback, waar ik een verschrikkelijke bad hairday had overigens. Iets met gebiologeerd kijken en een plastic bekertje wijn in mijn had. #ghettolife 

Naast het lezen van ‘Het Rosie Project‘ was ik razend benieuwd naar het vervolg: ‘Het Rosie Effect.’ Ik ben binnen drie dagen al op de helft, opnieuw een geweldig boek. Zou je het leuk vinden om een recensie te lezen? Laat het dan achter in de reacties.

Oh ja, natuurlijk was het nog even selfietijd! (Check even het verschil met die foto van hierboven, zó erg was m’n badhairday dus)

Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Plaats een reactie