Amsterdam Dance Event: Euforischer dan de dosis MDMA in een ADE pil

Je weet dat hét grootste clubfestival ter wereld gaat beginnen, als de XTC nieuwsberichten je om de oren vliegen. Zwarte Piet discussies, oorlogen en andere narigheden worden overschaduwd door drugsdoden en de onlosmakelijke verbondenheid van dance en drugs. Drugscontroles, piepende oren, louche kaartverkopers, stroboscopen in je ogen, oververmoeidheid en lege glazen zijn dit weekend je grootste probleem. 

Meer dan Kerst of mijn verjaardag, kijk ik ieder jaar uit naar het Amsterdam Dance Event. Als een kind in een snoepwinkel zijn er honderden geweldige feesten om uit te kiezen. Alleen het fenomeen ADE maakt me al euforischer dan de dosis MDMA in zo’n pil. De DJMag Top 100 gaat volledig aan mij voorbij, maar gód, wat heb ik zin om te gaan dansen. Vanavond gaan we naar HYTE ADE x FRRC, wat het weekend ons verder brengt zien we wel.

Of je nou liters drinkt, een ADE pil naar binnen werkt (niet in één keer, die dosis blijheid wordt je fataal), een wit neusje haalt of rond huppelt met een Fristi in je hand, als je me maar één ding belooft: geniet er van, voor je het weet is het voorbij.

4 Comments Amsterdam Dance Event: Euforischer dan de dosis MDMA in een ADE pil

 1. Kim 16 oktober 2015 at 20:04

  “als je me maar één ding belooft” met -t ☺️ Veel plezier!

  Reply
  1. Birgit 16 oktober 2015 at 21:14

   Ai, zul je me niet snel op betrappen, maar af en toe zit er toch nog eentje tussen haha. Dankjewel! :) X

 2. Pingback: FALL DIARY #4 - Ben Bril Memorial en Amsterdam Dance Event

 3. Pingback: Snoepwinkel - Birgit Roobol

Plaats een reactie