FALL DIARY #4 – Ben Bril Memorial en Amsterdam Dance Event

Mijn allereerste boksgala, mijn nichtje uit Denemarken op bezoek (helaas geen foto’s van), een ge-wel-dige nacht voor in de boeken tijdens het Amsterdam Dance Event én een nieuwe iPhone. Geniet van mijn Fall Diary #4: Ben Bril Memorial en Amsterdam Dance Event.

Maandag stond volledig in het teken van het Ben Bril Memorial, een boksgala in Carré. Op uitnodiging van mijn schoonvader hadden wij met z’n allen geweldige plaatsen op het podium van Carré; supergaaf om daar een keer te mogen staan/zitten. Tegen alle verwachtingen in vond ik het héél erg leuk (ik houd namelijk niet zo van vliegend bloed, maar dat viel reuze mee.) In de een-na-laatste wedstrijd was er in de laatste tien seconden van de wedstrijd een bizarre K.O., maar ook zelfs dat overleefde ik, haha. Hele leuke ervaring!

De hele week stond vooral in het teken van Amsterdam Dance Event, dus poste ik alvast dit plaatje, zo.veel.zin.in!

Hoe leuk is deze quote? Dit is precies hoe ik denk. “Does my first name go with my last?”

Ook poste ik deze foto van Valhalla met mijn vriend en mijn béste vriendinnetje, als throw forward (is dat een ding?) naar Hyte! Met z’n drieën zijn we echt een geweldig team en niets voor niets dé drie-eenheid! ♥

Op vrijdag was het dan eindelijk zover! HYTE ADE x FRRC in Warehouse. Wát een feestje, wát een muziek en wát een heerlijke locatie. Nóg beter dan dit alles was de gave groep met wie we waren. Mijn vriendinnetje Renee kwam namelijk een hele leuke oude bekende tegen die óók nog met een héle leuke vriendengroep was. And… the rest is history. Wat een geweldige avond, een voor in de boeken. On to the next one!

Na zaterdag de héle dag niets anders te hebben gedaan dan slapen en niets doen, kwamen we zondag weer een beetje tot leven. Tijd voor een ritje naar de Apple Store, waar ik een iPhone 6S Space Grey 64GB kocht. Woohoo! Na een week twijfelen tussen de 6S plus en de 6S, ben ik tóch voor de 6S gegaan. Mijn telefoon zit de hele dag in mijn hand geplakt en met mijn kleine handjes is de 6S perfect. I think I’m in love!

Op zondagavond nog een throwback naar afgelopen maandag. Mijn schoonmoeder stuurde deze grappige foto in de coulisse in Carré. Links is mijn schoonzus Kim die een heel leuk bedrijfje heeft met de mooiste sieraden. Ook geeft ze leuke party’s voor jong én oud. Benieuwd geworden? Kijk dan op Bubbles and Beads.

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

1 Comment FALL DIARY #4 – Ben Bril Memorial en Amsterdam Dance Event

  1. Pingback: Zes betaalde apps die het geld waard zijn

Plaats een reactie