House-achtige knalkuif-après-skifeesten

Je hebt feestjes én je hebt feestjes. Ieder zijn eigen ding, maar op feesten waarop de gemiddelde line-up bestaat uit Feest DJ Ruud en Ronnie Flex zul je mij niet snel vinden. (Behalve dan bij Valhalla, maar dan ben ik zéker niet bij die stage te vinden.) Van zulke muziek krijg ik namelijk spontaan zin in wintersport en ik háát wintersport.

Erger nog dan die house-achtige knalkuif-après-skifeesten vind ik de combinatie van house-achtige knalkuif-après-skifeesten én verf. Soort Holi Colours of India, maar dan met een rappende Lil’ Kleine.

Ik ben wel eens mee gevraagd naar zo’n feest. In mijn totale onschuldigheid zocht ik het op en kwam ik bij een aftermovie terecht. Gas op die lollie met crowdsurfende meisjes die eruitzagen als kleuters die hun verfschort waren vergeten. Opblaaskrokodillen, duizenden gele Flugeldopjes balancerend op neuzen, toeters en jongens en meisjes die anno 2015 denken nog steeds een shuttershades bril te rocken. Ik bedank.

Natuurlijk is er ook héél veel te zeggen over biltrillende schuurmachines bij DJ Dyna in de sporthal van Almere, hakkende Harries bij Q-BASE en de konijntjes met technoknotjes op Chateau Techno. Moet ik ook maar een keer doen. Misschien schrijft iemand dan ook wel een column over míjn wangedrag op feestjes. Lijkt me best geinig.

http://www.clublifemagazine.nl/reports/party-report-neonsplash-zaterdag-8-november-2014-interview-met-de-directeur-van-het-feest/Bron foto: Club Life magazine

1 Comment House-achtige knalkuif-après-skifeesten

  1. Pingback: Acht types die je in het nachtleven tegenkomt

Plaats een reactie