Fall diary #5 – Surprise, surprise!

Mijn ouders uitzwaaien op Schiphol, misselijk van de red velvet cupcakes, dubbeldaten onder het genot van een paar Pornstar Martini’s, genieten bij Billy Elliot en surprise, surprise! Deze week zat boordevol leuke dingen en een héle lieve verassing. Geniet van mijn Fall diary #5 – Surprise, surprise! 

Ik begon mijn maandag met een inspirerende quote van Steve Jobs. Simpel, maar zo waar. Ik vind Steve Jobs een ontzettende inspirerende man. Wil je meer quote van hem lezen? Klik dan hier.

Awh, wat waren Nick en ik hier schattig. Dit is alweer bíjna drie jaar geleden, kijk hoe lang mijn haar hier was!

Op woensdag stond ik al om 04:50 naast mijn bed om mijn ouders uit te zwaaien op Schiphol. Hallo wanderlust-kriebels! Zij een weekje New York, ik een weekje babysitten op mama’s Fiat 500.

Selfie-tijd! Oh ja, waarom lijkt mijn haar hier zo kort? Je zou het voor de grap eens nat of gestijld moeten zien, dan is het bijna twee keer zo lang… #curlyproblems 

Nog meer selfies. Te vaak naar Kim gekeken?

I love Fridays like Kanye loves Kanye, Thank God It’s Friday. Op vrijdag haalde ik Nick van zijn werk op om richting Rotterdam te gaan. Mijn oudste vriendinnetje Larissa heeft een vriendje, dus hoog tijd voor een dubbeldate. Na drie Pornstar Martini’s hebben we nog even gedanst en voor we het wisten was het half vier. Een enorm geslaagde avond dus!

Vlak voordat ik naar Rotterdam vertrok ging ik nog even langs De Drie Graefjes. Al de hele dag cravede ik naar een red velvet cupcake, natuurlijk nam ik ze ook mee voor het thuisfront. Mijn opa en oma passen namelijk op mijn broertje, omdat mijn ouders in New York zijn. Ook zij vonden hem héérlijk!

Smile and enjoy the weekend! Dat heb ik zeker gedaan. Zaterdag zijn we namelijk gezellig bij mijn opa en oma en broertje gebleven en hebben mijn broertje en ik zoete aardappelfriet gemaakt. Heerlijk om ook eens voor mijn opa en oma te kunnen koken, aangezien ze dat vroeger altijd voor mij deden. ’s Avonds gingen Nick en ik naar Billy Elliot in het Circustheater (Musicalfangirl hier, recensie volgt!) en zondag richting de sauna.

Zondagmiddag dacht ik gewoon weer naar huis te gaan, maar mijn liefste vriendje had een verrassing! Hij had stiekem een overnachting in een hotel geregeld en was de volgende dag vrij. Ik heb het zó leuk gehad dat ik vergeten ben foto’s te maken, vandaar de korte samenvatting. Maar volgende week zijn er genoeg leuke en mooie Veluwe foto’s te vinden van ons extra dagje weekend!

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Plaats een reactie