HAPPY NOVEMBER!

It’s the most wonderful time of the year: it’s my birthday month! *starts singing* It’s my birthdaaaay, I can do whaaaaat i waaaahaaaant! Mijn favoriete maand is aangebroken: november, mijn verjaardagsmaand. Op 19 november word ik namelijk alweer 21 jaar, iets met volwassen en zelfstandigheid. Natuurlijk ben ik nog verre weg van volwassen, dus ben ik ook dit jaar gewoon dertig dagen lang the birthdaygirl. 

Mijn familie en vriend zullen het de komende maand zwaar krijgen, want rond mijn verjaardag verander ik in een heuse birthdaybitch. Inclusief ellenlange cadeau-wishlist, ontbijtjes op bed, gewenste verrassingen, taart, slingers, ballonnen, een roze met diamanten bezette Land Rover, een mopshond én een unicorn. Ach, je bent maar één keer jong toch? Vanaf volgend jaar begin ik wel met mezelf oud voelen en rimpeltjes tellen.

Birgit Verjaardag

Natuurlijk vier ik op de negentiende groot feest, inclusief slingers en ballonnen, daarvoor ben je namelijk nóóit te oud. (hint, hint) Maar ook op 21 november doe ik mijn verjaardag nog eens dunnetjes over tijdens Chateau Techno La Fabrique met een groep vrienden. Niet het meest bijzondere feest, maar het voelt wél als thuiskomen en man, wat is het daar gezellig!

Maar voordat we de negentiende naderen, ga ik eerst nog even hyperventileren, peinzen en paniekaanvallen krijgen over het feit wat ik aan zal doen op mijn verjaardag.

Happy November! Hebben jullie leuke dingen gepland staan deze maand?

4 Comments HAPPY NOVEMBER!

 1. Mindel 1 november 2015 at 16:49

  Ahhh verjaardagsbuddies ;) ben 9 november jarig ! Dus zeker wat leuks gepland :)

  Reply
  1. Birgit 2 november 2015 at 11:34

   Ah, leuk! Alvast gefeliciteerd. :)

 2. rachelkromdijk 7 november 2015 at 13:32

  super leuk! alvast gefeliciteerd liefs en een fijn weekend!

  Reply
 3. Pingback: Fall diary #8 - Bijna 21 jaar en het bloedende hart van Parijs

Plaats een reactie