Fall diary #6 – Een een koffer vol cadeautjes uit New York

Afgelopen week begon goed met een extra dag weekend op de prachtige Veluwe. Ik zette mijn tanden in een héérlijke donut, haalde mijn ouders op van Schiphol en pakte zoveel cadeautjes uit dat ik me begon af te vragen of kerst niet eerder was gekomen dit jaar. Ook at ik alweer een red velvet cake bij de Drie Graefjes en ging ik op zondag héérlijk vroeg naar bed. Geniet van mijn Fall diary #6 – Een een koffer vol cadeautjes uit New York.

Niets boven een extra dagje weekend. Nick en ik hebben heerlijk over de Veluwe gewandeld en ik maakte heel veel mooie foto’s. Het was zo mooi en rustig in het bos. We hebben écht ontzettend genoten samen.

Nog meer herfst, dit is Nederland op haar mooist! Oh ja, én een throwback selfie. Hier had ik net mijn haar geknipt en was mijn ombre effect nog zoals het hoorde. Na drie verfbeurten terug naar mijn natuurlijke kleur blijft het blonde er maar doorheen komen, gelukkig is het nu bíjna uitgegroeid.

Op woensdag stuurde mijn vader deze foto vanuit New York. “Hier heb je je potje van ruim dertig dollar.” Ik dacht éven dat hij iets anders had meegenomen, aangezien hij het ‘een potje’ noemde. Maar gelukkig zat in dit tasje toch echt mijn Nars Albatross. Mannen en make-up… gelukkig was mijn moeder mee, haha.

Roadtrippen met Birgit kan niet zonder de nodige voorraad eten. Ik krijg alweer honger als ik terugdenk aan deze roze rakker.

Wees jezelf, zo ben je het allerleukst, want zoals jij is er geen ander!

Mijn broertje en ik sloegen op woensdagavond nog even aan het Photoshoppen. Hij wilde papa en mama verwelkomen met bloemen en een zelfgemaakt kaartje, hóe lief. Ik knutselde dit kaartje in elkaar en maakte ook een groter exemplaar voor op de voordeur. Van de skyline van New York, naar die van Rotterdam. Mijn ouders waren blij verrast!

Cadeautjes tijd! Ik ben flink verwend door mijn ouders. NARS Albatross (Hello, Kim K glow!) Crest White 3D Strips, Customized M&M’s met mijn naam er op, Hersey’s chocolade uit de winkel op Times Square, een Victoria’s Secret toilettas, een té leuke top van Forever 21, Abercrombie and Fitch legging en yoga pants. Die yoga pants is trouwens écht een aanrader. Een trainingsbroek, maar dan flatteus. Ik heb er al een van Gilly Hicks, maar ik ben blij met deze nieuwe aanwinst, want ik woon hier praktisch in. Pap en mam, nogmaals bedankt! Ik ben er zó blij mee.

Bijna eenentwintig, ‘officieel volwassen’ dus. Kon ik maar voor altijd klein blijven.

Oeps, I did it again. Samen met vriendinnetje Renee at ik zaterdag een heerlijke red velvet cake bij de Drie Graefjes. Na de helft waren we allebei kotsmisselijk en voelde het alsof ik een baksteen in mijn maag had. Eigen schuld dikke bult, maar ga je ooit naar de Drie Graefjes? Neem dan een cupcake. Ondanks dat was hij weer voortreffelijk.

Helemaal in mijn nieuwe outfit uit New York! Ik vind dit topje zó leuk en mijn broek zit geweldig lekker. Ik word zó ongelofelijk blij van nieuwe kleding.

Zondag werd ik vrolijk wakker. Zodra mijn vriend mijn vrolijke gezicht zag, wist hij précies hoe laat het was: 1 november. Hét begin van mijn verjaardagsmaand, want waarom één dag een verjaardag vieren, als je hem ook dertig dagen lang kan vieren?! Happy November!

Na een hele mistige dag kroop ik op zondag lekker al om half negen mijn bedje in. Laptopje op schoot, nog wat laatste ideetjes op papier zetten en vervolgens lekker vroeg slapen.

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

4 Comments Fall diary #6 – Een een koffer vol cadeautjes uit New York

 1. Gea W 2 november 2015 at 18:38

  Wat een leuke foto’s :)

  Reply
  1. Birgit 2 november 2015 at 19:58

   Dankjewel! :)

  1. Birgit 3 november 2015 at 17:14

   Dankjewel Rachel! X

Plaats een reactie