Iedere twintiger heeft een beetje Quarter Life Poetry nodig in het leven

Ik besta uit extremen. Het ene weekend dans ik de benen onder mijn lijf vandaan op de vetste technofeesten, het andere weekend kruip ik met drie zakken chips, een bak Ben & Jerry’s en een reep chocolade in bed voor een Sex and The City marathon. Van diepen dalen, naar the top of the world. Klinkt herkenbaar? Grote kans dat jij ook twenty-something bent. 

Ik schreef al eerder over mijn ervaringen als tobbende twintiger en de koers des levens. Gelukkig was daar toen Quarter Life Poetry. Samantha Jayne, een 25-jarige illustrator uit Amerika, maakt dagelijks hilarische gedichtjes met schattige illustraties over het enerverende leven van een twenty-something. Zeg nou zelf, íedere twintiger heeft een beetje ‘Quarter Life Poetry’ nodig in het leven

Krijg je nu al geen genoeg van deze hilarische gedichten? Klik dan hier.

4 Comments Iedere twintiger heeft een beetje Quarter Life Poetry nodig in het leven

 1. Charelle 8 november 2015 at 10:18

  Haha deze zijn best wel fun! Thanks voor de tip! ;)

  Reply
  1. Birgit 8 november 2015 at 14:41

   Ja, leuk hè? Graag gedaan! X

 2. Stella 11 november 2015 at 17:03

  Ooooooooh dit heb ik nodig in mijn leven. LIEFDE. Dankjewel!

  Reply
  1. Birgit 11 november 2015 at 17:06

   GEWELDIG HÈ? Iedere twintiger heeft dit nodig, haha! X

Plaats een reactie