Fall diary #7 – Tettenselfies en mijn verjaardagsmaand

Vorige week begon officieel mijn verjaardagsmaand. Zoals het een echte dramaqueen betaamt vier ik namelijk een héle maand mijn verjaardag. Ik kreeg alvast mijn eerste cadeautje en heb de hele week weer lekker geëxperimenteerd met make-up. Ik houd er zo van! Ook kwam mijn kleine brugpieperpuberbroertje op bezoek en begonnen mijn vastgeroeste eierstokken een klein beetje te rammelen. Geniet van mijn Fall diary #7 – Tettenselfies en mijn verjaardagsmaand. 

It’s the most wonderful time of the year: it’s my birthday month! *starts singing* It’s my birthdaaaay, I can do whaaaaat i waaaahaaaant! Happy November!

Mijn maandagmorgen begin ik het liefst in een trui van Nick en met een grote dampende kop thee.

“Hier, alvast je eerste cadeautje,” zei hij lief. Eigenlijk bedoelde hij: “Hier, alvast je eerste cadeautje en nu stoppen met blèren over je verjaardagsmaand kreng.”

Op dinsdag was het tijd voor een bilfie! Iemand nog een idee voor een leuke inspirerende quote? Meer zien? Lees dan hier verder voor inspirerende tettenselfies.

Wat is de herfst mooi hè?

Daar is ze dan, eindelijk. Mijn Nars Albatross highlighter is inmiddels al flink in gebruik. Sorry Mac Soft & Gentle, ik heb een nieuwe favoriet.

Ik deed een onwijs leuke ontdekking: Quarter Life Poetry. Een website vol hilarische gedichtjes over leven van een twintiger. Deze quote is mijn favoriet. Boeketjes bloemen en cactussen geven me al een benauwd gevoel, laat staan baby’s. Het enige waar ik voor zorg en wat nóg niet is doodgegaan is mijn vriend. Kijk hier voor nog meer leuke twintigersdilemma gedichtjes.

Mijn relatie van bijna vijf jaar is het enige greintje burgerlijkheid in mij. Laat mij nog maar heel lang dansen, reizen en voor altijd jong blijven. Mochten mijn vastgeroeste eierstokken dan ooit toch opspelen, dan wil ik graag een baby mopshond in een haaienmandje. It’s so fluffy I’m gonna dieeeeee.

Op zaterdag kwam mijn kleine brugpieperpuberbroertje logeren. Nu naar de speeltuin gaan niet meer cool is, besloten we met z’n drieën naar de Foodhallen te gaan. De mannen mochten kiezen, dus we aten burgers. Wél hele lekkere burgers!

Selfietijd! *insert tettenselfie quote*

Op zondag hield ik een ‘no make-up’ sunday. Dit zijn mijn ultieme favoriete producten van de afgelopen tijd. Mijn wenkbrauwen krijg ik alleen met de Anastasia Beverlyhills dipbrow pomade in dark brown zoals ik ze wil hebben. Ook heb ik vorige maand sinds lange tijd weer een foundation aangeschaft. Ik ben stiekem gezegend met een mooie huid, daarom was voor mij foundation overbodig. Toch vind ik het ook heerlijk om af en toe eens uit te pakken, dus bracht ik vorige maand een bezoekje aan de Mac counter. De Studio Fix Fluid Foundation in combinatie met de Pro Longwear Concealer zorgt voor een geweldig resultaat. Ben je trouwens nog op zoek naar een goede budgetmascara? Deze ‘sensitive volume’ van Etos is geweldig. Ik ontdekte deze fijne mascara nadat ik deze in de MooiPR goodiebag vond. Lange en volumineuze wimpers gegarandeerd!

De zondagavond sloot ik af met deze fijne quote. “Do all things with kindness!”

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

2 Comments Fall diary #7 – Tettenselfies en mijn verjaardagsmaand

  1. Simplynspecial 10 november 2015 at 14:19

    Haha je schrijft echt leuk ;) En die haaien-mand is te cool <3

    Reply
    1. Birgit 10 november 2015 at 15:55

      Ja leuk hè? Ik smolt echt toen ik die foto zag. Superlief, dankjewel.

Plaats een reactie