21 jaar: love a lot and love a little

Mijn favoriete dag van het jaar is aangebroken: mijn verjaardag. Vandaag ben ik 21 jaar geworden, éindelijk mag ik legaal tequila shotten in een schunnige bar in Vegas. Ik voel me écht volwassen. Mijn verjaardagscadeau kreeg ik afgelopen zaterdag al, een backpack. Een mooier cadeau had ik me niet kunnen wensen.

Ik ben 21: tijd om de wijde wereld in te gaan. Ik prijs mezelf gelukkig met de fijne en échte mensen die ik om mezelf heen heb verzameld, anderen laat ik graag achter. Echte vrienden zijn op één hand te tellen en aan nep gedoe heeft niemand wat. Ik ben oud genoeg om de juiste beslissingen te nemen, jong genoeg om een misstap te begaan. Met de stroom meegaan is niet langer meer gewenst, ik zwem er liever tegen in. Ik volg mijn eigen pad, ontdek de wereld en volg mijn dromen.

Your twenties are your ‘selfish’ years. It’s a decade to immerse yourself in every single thing possible. Be selfish with your time and all the aspects of you. Tinker with shit, travel, explore, love a lot, love a little and never touch the ground.

verjaardag

6 Comments 21 jaar: love a lot and love a little

 1. Lilian 19 november 2015 at 23:31

  Mooie quote! & gefeliciteerd, natuurlijk :-)

  Reply
  1. Birgit 27 november 2015 at 14:31

   Ja hè, denk dat ik hem ga inlijsten!

 2. Aline 20 november 2015 at 00:32

  Happy birthday! :)

  Reply
  1. Birgit 27 november 2015 at 14:30

   Dankjewel Aline!

 3. Stella 25 november 2015 at 17:43

  Nog gefeliciteerd met je 21e verjaardag. Ik word het volgende week vrijdag. Doet het pijn? Is het eng? Ben ik dan volwassen? Nee, grapje. Ik vind het leuk om 21 te worden, het is toch op de één of andere manier een bijzondere leeftijd. En wat een leuke foto trouwens, allemaal. Ik moet echt op zoektocht gaan om foto’s van mezelf te vinden! Misschien doe ik het ook maar gewoon niet; daar maak ik vast niemand echt blij mee, hihi. Liefs!

  Reply
  1. Birgit 27 november 2015 at 14:29

   Dankjewel! Het is reuze eng: je wordt opeens wakker met een verantwoordelijkheidsgevoel en zo, behoorlijk angstaanjagend. Nee, hoor haha. Jarig zijn is leuk! En over die foto’s, tja, mijn moeder kwam met deze collage! Die is dol op foto’s, vooral hele gênante, maar die heeft ze voor haar eigen Facebook bewaard haha. X

Plaats een reactie