Life Lately #1 – Red velvet cake en technofeestjes

Leuk die seizoenen, maar het werd tijd om mijn fotodagboek in een ander jasje te steken. Vorige week was mijn photo diary helaas niet online gekomen, daarom deze week dubbel zoveel foto’s. Kijk je mee naar mijn week?

Op 19 november blies ik 21 kaarsjes uit, happy birthday to me! Ik vierde mijn verjaardag gezellig met familie, mijn vriend en een goede vriendin onder het genot van een heerlijke pasta en nóg lekkerdere cupcakes.

De dag na mijn verjaardag lunchte ik heerlijk met deze overgebleven Red Velvet cupcake van de Drie Graefjes, het was immers mijn birtdaymonth! Mijn favoriete cupcake allertijden!

Counting my blessings on my birthday!

Een throwback naar dit geweldig uitzicht over Kopenhagen vanaf de Rundetårn. Deze foto maakte ik twee jaar geleden tijdens mijn bezoekje aan Denemarken samen met oma en vriendlief. Fun fact: Overal waar ik kom vragen mensen naar mijn nationaliteit of afkomst. Met mijn donkere bos krullen en groenbruine ogen wordt er vaak gedacht aan iets Noord-Afrikaans of Midden-Oosters, maar niets is minder waar. Wist je bijvoorbeeld dat ik een beetje Deens ben? (Say what?!) Mijn oma komt uit Denemarken en ik heb daar familie wonen.

21 november stond al een tijdje rood omcirkelt in mijn agenda: tijd voor Chateau! Inmiddels voelt Chateau behoorlijk als thuiskomen, maar deze editie verraste me compleet, hij was namelijk nóg veel beter dan de vorige. Goed om te merken dat de organisatie zich wat aantrekt van de kritieken.

Deze fantastische nacht stond natuurlijk in het teken van technoversnaperingen, aangezien wij een snack introduceerde die je nooit eerder zag op een Technofeest: borrelnootjes. (Waarom? Klik hier!). Na die zak borrelnootjes sloegen onze hoofden behoorlijk op hol, want ook roze koeken zouden geweldig smaken tussen het dansen door. Hieruit kwam een compleet nieuwe pick-upline: Tussen alle borrelnootjes, vind ik jullie een roze koek. En deze twee hierboven? Mijn liefste, lekkerste roze koeken, by far.

Toen ik klein was wilde ik door íedereen aardig gevonden worden en zoveel mogelijk vrienden hebben. Hoe ouder ik word, hoe onbelangrijker ik dit vind. Ik heb een paar hele speciale mensen om me heen verzameld, waar ik ontzettend veel van houd en waarvan ik weet dat ik op ze kan bouwen. Dat is pas vriendschap!

Dikke, dikke liefde op Chateau!

Wachtend op de bus schoot ik dit plaatje. Ik vind de overkapping van Amsterdam Centraal écht tof geworden, helemaal met die mooie blauwe lucht er doorheen.

When the hair was long and blond, wat een jaar niet kan doen met een mens.

Money can’t buy you happiness, maar die Douglas cadeaubonnen moeten tóch een keer op. Al maanden stond deze prachtige contour kit hoog aan mijn verlanglijstje. Ik hóud van contouren, je kan je gezicht er nog zoveel mooier door uit laten komen. Ik gebruik  het palette inmiddels al een week met ontzettend veel liefde, wát een top product.

Ga ik later terugkijken op dat fantastische paar Louboutins aan mijn eenentwintig-jarige voeten, óf op die geweldige reis naar de andere kant van de wereld? Je leest het hier.

Plaats een reactie