Hallo december!

Voor mij gevoel is 2015 nog maar net begonnen, maar niets is minder waar. December is aangebroken en langzamerhand tellen we af richting 1 januari 2016. Wat mij betreft de allerleukste tijd van het jaar! Tijd om nog volop te genieten van 2015 met veel gezelligheid, kerstbomen, lichtjes, cadeautjes, kerstliedjes en films, extra veel eten, drinken, vrienden, familie én techno, want tussen de kopjes warme chocolademelk en kerstballen door, zit ook deze maand weer bomvol met techno. Dankzij mijn leuke en volle schema, ga ik me de laatste 31 dagen van 2015 absoluut niet vervelen. Kijk je mee? 

Pleinvrees 020
Om het gat tussen Chateau en Valhalla te dichten hebben we last-minute (lees: gisteren) nog een festival toegevoegd aan het decemberlijstje toegevoegd: Pleinvrees 020. Op de nietszeggende datum van 11 december gaan we heerlijk dansen in de Westerunie. Wie weet wat ik tegenkom en doe ik nog leuke inspiratie op voor Uitgeweest.

Valhalla
De week na Pleinvrees, maar nog voor dat het kerstgeweld begint gaan we op 19 december een heerlijke avond dansen in de Rai, op het Valhalla festival. Een lekker commercieel feestje, maar ontzettend leuk aangekleed (+1 voor de draaimolen en het spookhuis) én de goede muziek en de leuke groep mensen waarmee we gaan, maakt dat Valhalla weer een nacht genieten wordt. Ook ga ik mijn vriendinnetje Renee nog extra knuffelen, omdat dit het laatste feestje is voordat ze naar Thailand vertrekt.

Kerst
Sinterklaas vieren we al jaren niet meer, maar kerst wordt ieder jaar weer uitgebreid gevierd. Al eenentwintig jaar vier ik kerstavond bij mijn oma met lekker eten, familie (van mijn vaderskant), gezelligheid, een kerstboom vol cadeautjes. Eerste kerstdag vier ik bij mijn schoonouders en tweede kerstdag bij mijn oom en tante met mijn moederskant van de familie. Heel veel gezelligheid dus.

Blogdate met Stella
Stella, je kent haar vast wel van haar blog, zette laatst zo’n leuk oproepje op haar blog dat ik wel moest reageren. Ze was namelijk op zoek naar mede bloggers om mee te kletsen, superleuk! Op 28 december strijken wij neer bij Pllek, op mijn mooie NDSM-terrein, om eens flink te kletsen over de vreemde, maar o zo leuke wereld van het bloggen.

Vriendinnetje uitzwaaien
Op 31 december gaat vriendinnetje Renee ruim vier maanden naar Thailand, om te studeren in Bangkok. Een once in a life time opportunity en geef haar is ongelijk, in Thailand is het zomer! Natuurlijk ga ik haar héél héél erg missen, maar wie weet, misschien staat er een reisje (nog even hard sparen en hard werken) Thailand op de planning. En als ze terugkomt gaan we dat dubbel en dwars vieren, want dan gaat het festivalseizoen weer beginnen, yeah!

Awakenings New Years Eve
Deze oud en nieuw ga ik écht knallend het nieuwe jaar in tijdens Awakenings New Years Eve in de Gashouder! Het was nog even spannend (ik was letterlijk twee minuten te laat met kaartjes kopen), maar uiteindelijk hebben we toch nog kaarten weten te bemachtigen. Ik heb er echt heel, heel, heel veel zin in, het wordt een fantastisch begin van 2016!

Ik wens je alvast een hele fijne december. Wat ga jij voor leuks doen deze maand? 

3 Comments Hallo december!

 1. iliveformydreams.com 2 december 2015 at 10:14

  Wauw zeg dat je vriendin naar Bangkok gaat. Super stoer en kan me voorstellen dat je haar gaat missen. Leuk overzichtje!

  Reply
  1. Birgit 14 december 2015 at 12:43

   Stoer hè? Ik ben ook echt ontzettend trots op haar. Dankjewel! En mocht je het leuk vinden om haar te volgen, vanaf de 31e houdt ze een blog bij: http://www.reneebekker.nl. :)

 2. Pingback: Life Lately #3 - Way to Valhalla - Birgit Roobol

Plaats een reactie