Driewerf hoera!

Lieve Prinses Amalia,

Vandaag vier je je twaalfde verjaardag en je zult vast halsreikend toe hebben gekeken naar deze heugelijke dag. Taart, slingers, ballonnen en natuurlijk cadeau’s. De Prinses der Nederlanden wordt immers maar één keer twaalf. Nog even en je staat stiekem je eerste sigaretje te roken op de hoek, om over je eerste alcoholische versnapering nog maar te zwijgen. Je bent immers de dochter van Prins Pils. 

Toen je vanochtend de koninklijke trap afrende onderweg naar het ontbijt zul je vast gefantaseerd hebben over deze dag, want wat zou je te wachten staan? Is het een knalroze swagway, een nieuwe pony, een Enzo Knoltrui, make-up of een One Direction CD? En wat zijn de activiteiten? Wordt het een slaapfeestje inclusief Lil’ Kleine en Ronnie Flex, lekker stiekem Jillz drinken met de meiden op de hits van Afrojack of zou Justin Bieber een gemoedelijk huiskamerconcert geven?  Nee, véél leuker zelfs.

Gezellig met een paar klasgenoten naar je eigen klassieke concert. Hieperdepieperdepiep, hoera. Wat nou Drank en Drugs als je je eigen Prinses Amalia-mars hebt?! Dit is de royalversie van sokken voor je verjaardag krijgen. Wie weet krijg je vanavond nog wel een extra uurtje wiskundebijles en als verrassing van oma nog een centje voor in de aandelenportefeuille. Driewerf hoera!

 

Plaats een reactie