Inspiratie voor je kerstlijstje

Santa Claus is coming to town! Over elf dagen is het kerst. Alhoewel ik dit jaar geen kerstboom in mijn studio heb geplant, heb ik er wel heel erg zin in. Hoogtijd dus om mijn kerstlijstje richting de Noordpool te sturen. Niet zo makkelijk, want ik ben het soort mens dat het héle jaar roept: “Oh, dit wil ik!”, maar zodra het kerst is géén idee heeft wat ze moet vragen.

Eigenlijk wil ik niets liever dan wat aanvulling van mijn spaarrekening voor mijn reis naar Thailand, maar dat is natuurlijk niet echt een leuk cadeau voor onder de kerstboom. De benodigdheden heb ik al binnen voor mijn reis, dus die kon ik weglaten van mijn lijstje. Natuurlijk zijn er altijd dingen waar je een vrouw blij mee kan maken. Ben jij ook nooit zo goed in kerstlijstjes? Ik deel graag wat tips met jullie van alle leuke items die ik ben tegengekomen.

1. Mac Strobe Cream

Ik ben dol op producten met een mooie glans die je de perfecte dewy skin geven. Daarnaast maakt dit product je huid ook heel mooi zacht en glad. Want!

2. L’Occitane Jasmin Immortelle handcrème

Een goede handcrème komt altijd goed van pas Zeker met de gure dagen die ons nog in het verschiet staan. Een tijdje geleden ontving ik de L’Occitane handcreme in Jasmin Immortelle Néroli. Die van mij is al bijna op, dus een nieuwe is nooit mis. Helaas is dit een Limited Edition, maar wie weet krijg je hem nog te pakken. De geur is heerlijk en de crème maakt je handen heerlijk zacht zonder ze plakkerig te maken. Wat een fantastisch product.

3. Kunstleren Zara rok

Leren rokjes zijn helemaal hot! Combineer dit stoere exemplaar met een coltrui, een panty en een paar mooie laarsjes en je bent good to go. 

4. Mac Mehr lipstick 

Van make-up wordt een vrouw altijd blij, zéker als het een Mac lippenstift is. Inmiddels ben ik al een mooie verzameling aan het opbouwen, maar de lipstick in de kleur Mehr zou ik nog graag aan mijn collectie toevoegen.

5. Calvin Klein setje

Grote favoriet van onder andere Kylie Jenner: dit Calvin Klein setje. Hij staat al een behoorlijke tijd op mijn wishlist, wie weet vind ik hem dit jaar wel onder de boom.

6. Partyplugs

Inmiddels ga ik toch zéker iedere maand naar een feestje. Superleuk, maar niet voor mijn gehoor. Natuurlijk wil ik voorkomen dat ik op mijn veertigste doof ben, of ik voor altijd met een piep in mijn oren moet rondlopen. Gelukkig is het beschermen van je gehoor op feestjes al lang geen taboe meer, daarom zet ik op mijn kerstlijstje een setje goede party-plugs.

7. Real Techniques blush brush

Mijn eerste set kwasten was een prachtige set van Zoeva die ik ongeveer vijf jaar geleden voor de kerst kreeg. Inmiddels zijn de kwasten wel toe aan vervanging en toen ik afgelopen zomer een paar Real Techniques kwasten aanschafte was ik verkocht. Goede kwasten, voor een fijn prijsje. Die zijn altijd leuk om te krijgen.

8. River Island over the knee boots

Eigenlijk wilde ik de over the knee boots trend aan me voorbij laten gaan. Met mijn 1.67 zou dit vast niets voor mij zijn. Maar niets is minder waar! Het maakt je benen juist langer en zijn ontzettend vrouwelijk. Superleuk onder een leren skater skirt met een colletje.

9. Mac Currant lipliner

Mijn meest gedragen Mac lippenstift is zonder enige twijfel Diva! De prachtige donkerrode kleur staat bijna iedereen mooi. Om mijn lippen nog extra vampy te maken, wil ik graag de Currant lipliner.

Wat staat er op jouw kerstlijstje?

4 Comments Inspiratie voor je kerstlijstje

 1. Mariska 13 december 2015 at 14:17

  Mijn verlanglijstje is van zichzelf al lang genoeg, maar Mehr van Mac staat er ook op en blijft een geweldig item :D

  Reply
  1. Birgit 13 december 2015 at 16:22

   Zeker waar, echt een prachtige kleur. :)

 2. Gea W 14 december 2015 at 16:36

  Een mac lipstick is altijd een goede tip haha.

  Reply

Plaats een reactie