Life Lately #2 – Last van Pleinvrees

Een week waarin ik toegaf dat pyjama’s in public dragen echt mijn ding is en waarop de dag dat mijn vriendinnetje Renee voor vier maanden naar Thailand vertrekt steeds dichterbij komt. Gelukkig staan er nog een aantal leuke dingen in het verschiet. Zo ook deze week waarin we weer heerlijk hebben gedanst in de Westerunie op Pleinvrees. Kijk je mee?

Tegenwoordig is het weer helemaal hip om als een vierjarige rond te lopen met lichtjes in je schoenen. Alleen nu zónder Dora. Wat ik van deze trend vind? Je leest het hier.

Burgerlijkheid vind ik vreselijk, ook al heb ik een relatie van bijna vijf jaar. Begrijp me niet verkeerd, ik vind het heerlijk om een lui weekendje samen door te brengen, maar die weekendjes wissel ik graag af met feestjes en allerlei andere leuke dingen. Liefde is namelijk zóveel meer dan samen op de bank zitten met een schaaltje chips en Ik houd van Holland op de achtergrond.

Op 31 december gaan wij knallend het nieuwe jaar in op Awakenings. Héél héél veel zin in. Helaas zit mijn lieve vriendinnetje Renee dan al in de lucht, onderweg naar Bangkok, maar zodra ze op Dubai een tussenstop heeft gaan we even face-timen. Zo is ze er toch nog een beetje bij!

Nu ik veel aan het werk ben lijken die weekenden alleen nog maar sneller te gaan. Als ik op vrijdagmiddag met mijn ogen knipper is het opeens zondag. Niet oké.

Dankzij alle feestjes heb ik al heel wat leuke, lieve mensen leren kennen. Ik schreef er een column over.

Zo’n avond waarop je make-up én haar geweldig zit. En dan ook nog eens met je liefste, beste vriendinnetje. Ik kijk nog vaak terug op deze fantastische avond: de eerste keer Chateau Techno.

De caissière van de Albert Heijn en m’n buren mogen dan denken dat ik het leven heb opgegeven, eigenlijk leef ik het gewoon to the fullest.

Ik vond deze foto van een half jaar geleden samen met mijn vriend en zijn neef Danny, met wie we altijd meegaan naar feestjes. Kijk hoe licht mijn haar hier was!

Ik zette mijn brilletje op donderdag alvast op. Ik kreeg deze te gekke race-bril met spiegelglazen opgestuurd van Cheapass zonnebrillen. Beetje gek, maar ik houd er van.

Ik had nog een flinke MAC-giftcard liggen die ik voor mijn verjaardag had gekregen. Tijd om mezelf even te verwennen met een gloednieuwe lipstick (Whirl) en de MAC Strobe Cream.

Friday is rave-time, tijd voor Pleinvrees! Dit plaatje vat techno voor mij precies samen. Met heel veel mooie mensen, man, vrouw, zwart, wit geel, groen, bruin, roze dik, dun, oud of jong, homo-, bi- of heteroseksueel genieten van de muziek: LIEFDE!

So many bitches. Everywhere. But what can I say? Iets met: realiseren wie je echte vrienden zijn en wie er altijd voor je zullen klaar staan. Echte vrienden zijn op één hand te tellen en ontzettend dierbaar. En de rest? Ach, lach er om, doe ik ook… héél hard.

Gewoon gezellig vanouds een feestje met z’n drieën. Pleinvrees was écht een leuk feestje en +1 voor de locatie. De Westerunie is echt een toffe locatie voor een feest. Ik heb heel veel gedanst, maar me vooral rot gelachen.

Zo had ik een  beetje last van Pleinvrees, ging ik op zoek naar Kylie Jenner fanboys, werd ik aangezien voor Kylie Jenner (yeah right), zag ik een Jochem Myjer look-a-like én namen we een moment of silence voor iemand die we verloren in de strijd van het feestje. Oh ja, deze foto is gemaakt op het mannentoilet. Een topavond dus. Making memories <3

En dan nog maar een duckface-selfie om de week mee af te sluiten. Deze week staat in het teken van werken, werken, werken én Valhalla. Mega veel zin in!

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

Plaats een reactie