2015: What a hell of a ride

Hey you, what a hell of a ride. Ik heb in 2015 weer geen opleiding afgemaakt, ondanks wat schamele pogingen heb ik nog steeds geen Victoria’s Secret lichaam. Mijn Youtube-avontuur was, ondanks dat jullie het leuk vonden, van korte duur, laat mij maar lekker schrijven. Ik stopte bij mijn ‘droomstage’ en kwam er achter wie mijn échte vrienden zijn. Dat maakt 2015 geen mislukt jaar, verre van zelfs. Ondanks dat ik  zo vaak de mist in ben gegaan, ging ik iedere keer door. Duizend keer vallen? Duizend-en-één keer opstaan. Mijn ambitie is groot, mijn drive nog groter.

In 2015 heb ik eindelijk weer mijn geluk teruggevonden en leef ik mijn leven zoals ik dat wil. Ik heb niet langer de drang om aardig gevonden te worden. Ik weet wie mijn echte vrienden zijn en die zijn me meer lief dan ooit. Ook schaam ik me niet langer meer voor verkeerde keuzes. Die droomstage die meer op een nachtmerrie leek, leerde me ontzettend veel over de grote boze wereld en leverde me indirect mijn nieuwe baan op. Ik ben nog lang niet waar ik wil zijn, maar ik heb de tijd.

Mijn vriend ging aan de slag bij zijn eerste grote-mensen-baan en ook ik heb een hele leuke en leerzame baan gevonden. Ik heb twee weken lang ontzettend genoten in het prachtige zuiden van Spanje, ben verrast met een weekendje op de Veluwe en ben oneindig veel uiteten geweest. Mijn verdere hoogtepunten? Al de feesten en festivals waar ik oneindig gedanst heb alsof er nooit een morgen was én waar ik een héle hoop nieuwe lieve en leuke mensen heb leren kennen.

Niet alleen op persoonlijk vlak was het afgelopen jaar positief, ook mijn blog ging met grote sprongen vooruit. Ik gaf BirgitRoobol.nl een nieuwe look, ging opnieuw viral, zat bomvol nieuwe ideeën, schreef nóg scherper en gedurfder.

Wat ik in 2016 ga doen? Hopelijk zit ik over een paar maanden op een bounty-strand in Thailand met mijn vriendje en misschien zelfs mijn vriendinnetje Renée, die as we speak vandaag voor vier maanden naar Bangkok vertrekt. Daarnaast hoop ik veel leuke projecten te kunnen aanpakken, veel te gaan werken, nog meer te gaan schrijven en héél erg veel te feesten met mijn lieve vrienden.

Lieve tweehonderdduizend unieke mensen, jullie daar achter je computer, bedankt voor het massaal bezoeken van mijn website. Vier ArenA’s vol, bedankt voor het lezen, het liken, het delen en het achterlaten van reacties. Ook in het nieuwe jaar staat BirgitRoobol.nl weer bomvol met gedurfde columns, retegoede recensies, toffe technofeesten en alle andere spannende dingen waarmee een twenty-something zich bezighoudt. Tot in 2016.

Wat zijn jullie hoogtepunten van 2015?

8 Comments 2015: What a hell of a ride

 1. Sas 31 december 2015 at 10:24

  Wat heb je dit tof en vol positiviteit geschreven! Mooi om te lezen :-)
  Een heel fijn 2016 gewenst

  Reply
  1. Birgit 2 januari 2016 at 15:45

   Superleuk om te horen. Ik wens jou ook een heel fijn 2016!

 2. biancaronday 31 december 2015 at 19:59

  Heel mooi jaar, met ups en downs. Eigenlijk zoals het hoort. Heel veel succes in 2016.

  Reply
  1. Birgit 2 januari 2016 at 15:44

   Bedankt, Bianca. Jij ook!

 3. anja Roobol 31 december 2015 at 22:36

  Een jaar zoals bij jou past! Geniet er maar lekker van. Ik ben trots op je! Dat 2016 nog mooier mag worden

  Reply
  1. Birgit 2 januari 2016 at 15:42

   Lief! Bedankt, mam.

 4. Barbara 1 januari 2016 at 21:58

  Wat een originele manier van terugblikken op 2015, het maakt mij enthousiast en geeft energie om iets moois van 2016 te maken.

  Reply
  1. Birgit 2 januari 2016 at 15:42

   Leuk om te horen, Barbara! Ga ervoor :).

Plaats een reactie