Life Lately #4 – Merry Christmas and a happy Awakenings!

Van het kerstgeweld naar een knallend uiteinde (héél vies woord) op Awakenings. Wil je weten hoe ik de laatste twee weken van 2015 heb ervaren? Kijk dan snel mee!

Ik word regelmatig door vriend(inn)en uitgelachen om mijn ietwat uitgebreide make-upcollectie. Maar ach, de één wordt blij van een nieuwe tas, ik van zes een nieuwe Mac lippenstiften. Opmaken doe ik dan ook vooral voor mezelf. Niets heerlijker dan mezelf uitgebreid plamuren. I-LOVE-IT!

“Goedemorgen, ik dacht: ik pak er een stukje meloen bij.” Nee, zonder dollen. Zat ik nog maar met mijn sunkissed skin te genieten onder het genot van een stukje watermeloen in het zonnige Andalusië. Alles beter dan dat weer hier.

Van blote benen bij het zwembad naar een leren legging en een dikke winterjas. Op een ‘gewone’ dinsdagmiddag bedacht ik dat het een goed moment was om kerstaankopen te doen. Helaas vergat ik dat zo’n beetje héél Nederland kerstvakantie viert en precies hetzelfde idee had. Drama dus. Na ruim vier uur door de stad slenteren was ik gelukkig compleet.

Het verlovingsseizoen is begonnen en de happy-facebook-posts vol verlovingsringen en huwelijksaanzoeken vliegen me om de oren. Ik blijf er voorlopig héél ver vandaan. In plaats van een romantisch schuifelen, gooien wij er gewoon een technoshuffle in.

Throwback naar ons leuke weekendje weg in Antwerpen van alweer twee jaar geleden. Wat een jong koppie!

Na een dag werken, haastten wij ons op 24 december naar Zoetermeer voor de traditionele kerstavond bij mijn oma. Overigens het laatste jaar in Zoetermeer, want oma gaat verhuizen. Het was een gezellige avond en iedereen is flink verwend. Zo heeft Nick onder andere een backpack gekregen (Thailand here we come) en nog meer benodigdheden en geld voor onze reis. Natuurlijk kreeg ik nóg meer make-up en de MAC 103 short duo fibre brush die ik al een hele tijd wilde hebben. Een geslaagde kerst dus!

Alhoewel ik kerst reuze gezellig vind, moet ik er stiekem ook wel een beetje om lachen. Het riedeltje herhaalt zich ieder jaar weer opnieuw. Het heen en weer rijden tussen familie en schoonfamilie. (Lees: van Amsterdam naar Zoetermeer, naar Amsterdam, naar Rotterdam, naar Duitsland, naar Amsterdam). En dan werden Nick en ik ook nog ziek.

Happy family! Hoe lief is mijn broertje?! Ik ben echt gek op hem.

Het leven is al zo kort, dus neem geen genoegen met minder. Vecht voor je doel en: If you’re not on the right path, get off!

In het kader van technokonijntjes met condooms aan. Ik weet ook niet wat me hier bezielde, gezellig was het wel!

Mocht je me over vijf jaar tegenkomen dan loop ik er ongetwijfeld zo bij. Fabulous as usual, met minimaal vijf mopshonden aan mijn zij.

Let’s dance, dance, dance. Na het kerstgeweld ben ik helemaal klaar om het jaar knallend af te sluiten. Waar kan dat nu beter dan op Awakenings?!

Mijn planning voor de komende jaren? Travel, explore, work, chasing dreams, love, party, live.

In 2015 heb ik meer dan 200.000 unieke bezoekers op mijn blog mogen ontvangen. Dat is ruim vier keer een gevulde ArenA! She believed she could, so she did. It’s all about hard work and believing in yourself.

Zoals precies bij mij past was 2015 een bewogen jaar met vallen en opstaan. Dat maakt het geen mislukt jaar, verre van zelfs. Ondanks dat ik  zo vaak de mist in ben gegaan, ging ik iedere keer door. Ik vond mijn geluk terug en beleefde bizarre hoogtepunten. Meer over mijn crazy ride lees je hier.

Wat is de beste manier om 2015 achter je te laten? Dansend met héle lieve mensen 2016 in! Mijn allereerste keer Awakenings én mijn allereerste feestje in de Gashouder. Wat een fantastisch begin van het nieuwe jaar!

I’m so lucky to be in love with my best friend! Ik hoor het vaak genoeg: wat Nick en ik hebben is heel erg bijzonder. We zijn niet alleen vriendje en vriendinnetje, maar ook de allerbeste vrienden. Samen met je vriendje feesten is allesbehalve stom, maar dan moet je het wel goed doen. (Lees: niet in een hoekje elkaar onder kwijlen) <3

En ja, die lasers. Er zijn al veel grappen overgemaakt. Ik heb er in ieder geval gebiologeerd naar zitten kijken. Wát een vet feestje zeg. Ik kan nu al niet wachten tot 25 maart Awakenings Easter Special. Zie ik je daar?!

Alsof 1 januari nooit gebeurd was, moest ik zelfs gisteren nog bijkomen van al het gefeest. Gelukkig is januari een rustige maand wat de feestjes betreft. Er wordt namelijk de aankomende tijd héél veel gewerkt, zodat we binnenkort heerlijk kunnen genieten op een tropisch bounty-strand in Thailand. Ik kan niet wachten!

7 Comments Life Lately #4 – Merry Christmas and a happy Awakenings!

 1. Mariska 4 januari 2016 at 15:27

  Make up maakt mij ook zo blij! Mac is geweldig. Wat cadeaus betreft heb je het goed gehad! En wat plezier betreft zo te zien ook! Maak er een mooi nieuw jaar van :)

  Reply
  1. Birgit 4 januari 2016 at 15:29

   Ik begrijp je helemaal! Bedankt, ik heb het inderdaad heel erg naar mijn zin gehad. Ga ik zeker doen, jij ook hè meis! X

 2. Mieneke van der Velden 4 januari 2016 at 15:31

  Wat een heerlijk enthousiaste post! En 200.000 bezoekers, wauw! Daar kan ik alleen maar van dromen :-)

  Reply
  1. Birgit 4 januari 2016 at 15:34

   Leuk om te horen, Mieneke! Ik ben er ook héél erg trots op. Dromen is zo gek nog niet. Gewoon zo doorgaan en je best blijven doen, dan komt het helemaal goed. Alles op z’n tijd. X

 3. kim 4 januari 2016 at 19:04

  Ha, toevallig appte ik een paar minuten geleden naar mijn vriend dat ik een nieuwe MAC lipstick op het oog heb. En nu lees ik jouw blog. Ik zie het als een teken (praat ik mijzelf in).
  Wat een fijne feestdagen! Ik zat drie dagen bij mijn familie in Duitsland en de dag van terugkomst meteen door naar de ouders van mijn vriend.

  Reply
  1. Birgit 4 januari 2016 at 20:06

   Het is inderdaad een teken, Kim! Snel naar de winkel dus.

 4. Rachel Kromdijk 5 januari 2016 at 14:15

  ah leuke foto’s! en nice die MAC! :) nog de beste wensen liefs

  Reply

Plaats een reactie