Life Lately #5 – Wanderlust

Reisplannen en terugblikken op vorige reizen. Tijdens een drukke week werken vermaak ik mijzelf het liefst met wanderlust, het plannen van mijn reis naar Thailand en dromen over volgende reizen. Ook heb ik een verzoek aan Tim Cook, ik wil namelijk héél graag een emoji terugzien in de volgende iOS-update. Kijk je mee?

Wij gaan op reis! Vanuit thuis is Nick het reizen niet zo gewend, maar daardoor vind ik het des te leuker dat hij ook zo enthousiast is. Ik heb talloze prachtige bestemmingen op mijn bucketlist staan, zoals het prachtige Afrika of Zuid-Amerika of Australië. Genoeg om van te dromen dus. Maar omdat dit onze eerste verre backpackreis wordt, hebben we gekozen voor Thailand. De perfecte bestemming voor je eerste backpackvakantie. Wij hebben er nu al zin in.

Ik heb een kleine tattoo obsessie. Zelf heb ik er geen een, maar zodra ik mensen met tattoo’s zie, vraag ik er eigenlijk vrijwel direct naar. Of ze nu een bijzondere betekenis hebben of niet, ik vind de verhalen heel intrigerend en bijzonder om te horen. Zo heb ik laatst bij iemand een tattoo van haar sterrenbeeld (ook Schorpioen, net als ik) gezien en dat vond ik echt prachtig!

“Wow, op welk tropisch eiland is dit genomen?” Dit is Denemarken! Geloof je het? Twee jaar geleden ging ik op vakantie met mijn Deense oma en mijn vriend naar Denemarken en zij bracht ons naar deze prachtige plek, Møns Klint. Het is een behoorlijke klim, maar dan heb je ook wat.

Even een bijzonder moment vast gelegd, ik draag namelijk geen zwart. #blackismyhappycolor

Samen met mijn lieve broertje! Wat is het toch een knapperd. Vaak wordt aan ons (maar nóg vaker aan mij, ik denk door mijn krullen) gevraagd wat onze afkomst is. Van het antwoord staan ze vaak te kijken.

Een throwback naar Valtifest. Het thema was Wie je ook tent, een bijzondere mix van allerlei culturen. Ik ging als indiaan en vriendlief als Walter White, maar dan in een wit pak. Inderdaad een héle bijzondere mix van allerlei culturen…

Zodra ik thuiskom trek ik altijd direct iets comfortabels aan. Weg met die strakke tops en leren broeken. Niets lekkerder dan na een lange dag werken bankhangen in mijn fluffy pyjama.

Just another selfie, moet ook gebeuren.

Ik kijk nog heel graag terug op mijn heerlijke vakantie in La Herradura gelegen in het prachtige Andalusië. Je hoeft absoluut niet ver te reizen om fantastische plekken te zien. Met deze kou mis ik de verkoelende duik in de zee bij een temperatuur van 38 graden nóg meer. En mijn vriendinnetje Renée die maar foto’s blijft sturen van tropische Thaise paradijsjes helpt daar ook niet echt aan mee. Is het al zomer?

“When you are at a party and the lasers are too good to be true.” Er zijn al héél veel grappen over mij en de lasers op Awakenings gemaakt. Ik heb er in ieder geval gebiologeerd naar zitten kijken. Een goede lichtshow op een feestje is immers onmisbaar en dit is precies hoe ik me voel. Ik ben deze smiley. Daarom stem ik voor de komst van deze emoji in de volgende iOS-update. Tim Cook, please?

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

6 Comments Life Lately #5 – Wanderlust

 1. lisamarianoya 11 januari 2016 at 16:55

  Zou je over je Thailand plannen ook blogs kunnen schrijven? Ik wil daar zelf ook gaan backpacken, maar heb het nog nooit gedaan haha. Dus het lijkt me super leuk om te lezen, hoe jij het gaat aanpakken :)

  Reply
  1. Birgit 11 januari 2016 at 17:07

   Superleuk om te horen Lisa! Dat was ik ook zeker van plan. Backpacken voor dummies! Verder ga ik ook tijdens mijn reis bloggen én gave dingen filmen met mijn GoPro, dus dat komt helemaal goed. Houd mijn blog in de gaten! :)

 2. biancaronday 11 januari 2016 at 20:20

  Super gaaf. Mijn zusje heeft 3 weken een huur auto gehad in Thailand en van hostel naar hostel gereden, een deel vooruit gepland en een deel op de bonnefooi. Mooie throwback foto’s.

  Reply
  1. Birgit 13 januari 2016 at 22:02

   Wow, dat is vast een fantastische vakantie geweest! Dankjewel, Bianca :-).

  1. Birgit 13 januari 2016 at 22:02

   Wat lief, dankjewel!

Plaats een reactie