Kim en Geraldine

Voor het blad LINDA zijn Nederlands finest Kim en Geraldine samen het bed ingedoken. Een beetje bi is immers niet bah. En met zulke lijfjes, geef de meiden eens ongelijk. In sexy lingerie zijn de dames heter dan heet vastgelegd, onder andere verstrengeld en zoenend in bed. Niet alleen ontzettend sexy, maar ook een +1 voor de prachtige fotografie.

De prachtige plaatjes liegen er niet om, dít zijn powervrouwen die niet alleen heel mannelijk Nederland op hol laat slaan. Zelfs mijn krullenbol sloeg een klein beetje op hol bij het zien van de spannende foto’s. En dan is er voor de échte liefhebber ook nog bewegend beeld.

Mannen gaan morgen massaal voor het eerst in hun leven een LINDA kopen, maar kunnen nu al hun pleziertje trekken uit de uitgelekte foto’s. Het is fijn om ze zo goed gehumeurd te zien na een blue monday. Ik weet in ieder geval waarmee de mancaves mee worden behangen. Voor ons dames tijd om die oude dildo weer eens af te stoffen. Óf je doet gewoon heerlijk mee met deze hysterie, want zeg nou eens eerlijk, wie wil er nu niet rollebollen met Geraldine?!

Sloeg jouw (vriendjes) hoofd ook op hol bij het zien van deze pikante plaatjes? 

Bron: LINDA en Marc de Groot

5 Comments Kim en Geraldine

 1. Kelly 19 januari 2016 at 21:24

  Ik vind het echt een waanzinnig mooie foto! Ik blijf er maar naar kijken. Zal hem zo ook maar even aan mijn vriend laten zien, vind ‘ie vast leuk ;)

  Reply
  1. Birgit 20 januari 2016 at 00:07

   Dat vind ik nou ook, Kelly! Ik weet zeker dat je vriend er hartstikke blij van werd, net als de mijne overigens ;-)!

 2. Alexander 26 januari 2016 at 15:24

  Denk niet dat die vriend van mij er heel erg geil van wordt omdat ie gay is ;) maar wel echt super mooie foto’s!

  Reply
  1. Birgit 26 januari 2016 at 15:26

   De volgende keer maar een heerlijke foto van een goed mannenlichaam dan, Alexander? Ik stem voor…

Plaats een reactie