Life lately #6 – Five years and counting

Samen raven, een verlangen naar korte broekjes waar ass cheeks onderuit komen, een heerlijk Italiaans hapje op ons vijfjarig jubileum en wegdromen bij alle fantastische bestemmingen op de vakantiebeurs. Niet dat ik in horoscopen geloof, maar volgens mij staan de sterren voor mij fantastisch. Het ene leuke nieuws na het andere volgt. Oh ja, en wist je al dat je van glitterpiemels héle vieze handen krijgt? Dit was mijn life lately! Kijk je mee? 

“Hey girl, take a walk on the wild side.”

Nick neemt me nog weleens in de maling, zo ook deze keer. Nu zijn mijn lippen drie keer zo dik, mis ik een baard en draagt hij een wit shirt en ik een zwarte, maar het is toch leuk geprobeerd. Eerlijk gezegd vind ik de foto nog tof ook, want zeg nou zelf: samen raven, da’s pas leven!

Na een fantastische Whatsapp-gesprek over unicorns en glitterpiemels stond mijn hele fotoalbum vol met mannelijke geslachtsorganen gedipt in pailletjes en glitterkes. Maar je raadt het al, van glitterpiemels krijg je héle vieze handen. Adding a little bit of glitter to life in 3, 2, 1… 

Ik bevind me op dit moment in een heerlijke vibe. Ik heb goede ideeën, ik krijg toffe aanbiedingen en het gaat gewoon ontzettend goed met me. NO BAD VIBES #gaanmetdiebanaan

Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen, maar mijn Dr. Martens zijn mijn baby’tjes. De pijn is als sneeuw voor de zon verdwenen en ik draag ze het liefst iedere dag.

Zonnige zandstranden, tropische regenwouden en te gekke feestjes over een diamanten ring, of een dure designertas. Spullen vergaan, herinneringen niet.

Mijn lieve vriendinnetje Renée is al bijna één maand in Thailand. Studeren met een fantastisch uitzicht over Bangkok en ’s weekends bijkomen op de mooiste tropische strandjes. Wie zou nu niet met haar willen ruilen?!

Op de vakantiebeurs heb ik mijn bucketlist aangevuld met oneindig veel mooie bestemmingen.  Maar eerst: Thailand. Ik heb er nu al ontzettend veel zin in. Voor mijn ouders is het er nog niet veel makkelijker op geworden, zij twijfelen nog tussen de westkust van Amerika, Zuid-Afrika en Indonesië. Héél gaaf.

Op 18 januari 2011 bevestigde ik dat ik écht zijn vriendinnetje wilde zijn en afgelopen maandag vierden we ons vijfjarig jubileum. Vijf jaar is bijna een kwart van mijn leven en ik kan me dan ook echt geen leven meer zonder Nick voorstellen. En van alles wat we hebben meegemaakt, vind ik dit de allerleukste tijd. We zijn niet slechts vriendje en vriendinnetje, maar ook elkaars beste vrienden en dat is echt het allerleukste wat er bestaat!

Do all things with love, daar wordt het leven een stuk leuker van.

Mijn maand van algehele rave-onthouding valt me zwaar. Wanneer mag ik weer?!

Selfie-time. Ik heb niet vaak zin om mijn haar te krullen (lees: eerst ontkrullen, dan met de krultang er doorheen, dat duurt ruim drie uur), maar áls ik het doe vind ik het wel heel leuk.

Als het lekkende raket-ijsje op een rave ben ik niet te stoppen. Er gebeurt op dit moment zoveel (positief!) in mijn leven. Het alternatieve pad bewandelen is de beste keuze die ik ooit gemaakt heb, in minder dan een half jaar brengt het me al zoveel moois. Ik kan niet wachten om jullie er meer over te vertellen!

“hartje” @deNickNL

THANK GOD, IT’S FRIDAY! Hoe kun je dat nu beter vieren dan in een little black dress met hoge hakken en rode lippenstift?

Baby, it’s zeer fucking cold outside. Ik haat die dikke winterjas, die wollige sjaal en die handschoenen. Ik wil korte broekjes waar ass cheeks onderuit komen, crop tops en bruine benen. Oh, ik verlang zo erg naar de zomer en die zonnige strandfoto’s van mijn beste vriendinnetje maken het er niet veel beter op.

Omdat ons vijfjarige jubileum zich op een zeer saaie én blue maandagavond bevond en omdat er de volgende dag gewoon weer gewerkt moest worden, besloten we de ‘viering’ naar zaterdag te verplaatsen. Niets speciaals, gewoon een heerlijk Italiaans hapje bij Mazzo in Amsterdam.

Mijn heerlijke niet zo Italiaanse hapje!

Throwback naar een héle gezellige dag vol fantastische make-up. Niet veel mensen weten het maar ik ben make-up verslaafd. Ik doe niets liever dan een hele dag Nikkie Tutorials kijken, mezelf vol plamuren en mijn kwasten (ja echt, het zijn net mijn baby’tjes) wassen.

Fun fact: Ik heb nog nooit een lippenstift helemaal opgemaakt, maar ik denk dat daar binnenkort verandering in komt. Ik heb deze prachtige donkerrode kleur, Diva van Mac, nu ruim een jaar in mijn bezit en na al het liefdevolle gebruik begint ze langzamerhand op te raken. Hier draag ik Diva in combinatie met de lipliner Currant, zo’n mooie combinatie.

Ook al woon ik er al bijna drie jaar, ik blijf iedere dag weer verliefd op Amsterdam. Niets leuker dan over de grachten fietsen, slalommend om de hordes toeristen en naar de prachtige herenhuizen kijken.

En mag ik dan dit in mijn huis? Ik zie mezelf al helemaal zitten met mijn uitgestalde collectie. Oh ja, en dan zeker met dit licht, want dat is fantastisch.

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

12 Comments Life lately #6 – Five years and counting

 1. Rachel Kromdijk 25 januari 2016 at 14:04

  wat een toffe foto’s en wat heb je een prachtig gezicht en figuur meid!

  Reply
  1. Birgit 25 januari 2016 at 14:05

   Super, super, superlief! XO

 2. Simplynspecial 25 januari 2016 at 16:07

  Die donkere lipsticks staan je echt super! Gefeliciteerd (nog een keer hihi). Je schrijft leuk. Ik wens je een fijne nieuwe week toe. Liefs

  Reply
  1. Birgit 25 januari 2016 at 17:49

   Lief, dankjewel! Ik ben gek op donkere lipkleuren. Jij ook een hele fijne week, liefs! XO

 3. Anouk 25 januari 2016 at 16:51

  Leuke foto’s! Die LBD staat je pretty!

  Reply
  1. Birgit 25 januari 2016 at 16:55

   Lief, dankjewel! XO

 4. Mariska 25 januari 2016 at 17:34

  Naar Nikkietutorials kijken <3 Wat zit je haar mooi! En wat een leuke positieve post :D gefeliciteerd met het jubileum, een echte mijlpaal!

  Reply
  1. Birgit 25 januari 2016 at 17:40

   Dankjewel! Duurt even, maar dan heb je ook wat haha. Ik zit ook helemaal in een positieve vibe, er gebeurt zoveel leuks in mijn leven!! XO

 5. Jolet 25 januari 2016 at 19:16

  Die herenhuizen in Amsterdam zijn inderdaad echt prachtig!

  Reply
  1. Birgit 25 januari 2016 at 20:44

   Ja hè, echt fantastisch!

 6. Lanphore 25 januari 2016 at 20:27

  je bent zo mooi! ben je helemaal nederlands? xx

  Reply
  1. Birgit 25 januari 2016 at 20:47

   Wat lief zeg, dankjewel! Ik ben inderdaad niet helemaal Nederlands en ik krijg super vaak de vraag of ik Turks of Marokkaans ben, super grappig. Komt denk ik door mijn krullen en mijn donkere ogen, maar ik ben een vreemd mixje van Deens, Duits en een beetje Indonesisch. Dat had je denk ik niet verwacht hè, haha! X

Plaats een reactie