Life Lately #7 – Long time no see

Long time no see! In mijn kletspraatje gaf ik je een update van mijn turbulente leventje. Jullie hadden nog een life lately tegoed. Vol energie van mijn nieuwe uitdaging wilde ik aan de slag met nóg meer leuke blogjes en columns, totdat ik geveld werd door enorme drukte en een bijholteontsteking. Snotterend en proestend bracht ik mijn Valentijnsdag door en daarna werd het alleen nog erger, waardoor ik een paar dagen in mijn bed heb doorgebracht. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter en heb ik een heel gezellig weekend gehad. Na drie weken kan ik jullie weer eindelijk trakteren op een extra lange life lately!

Af en toe moet je even tot tien tellen én heel diep ademhalen. Ook al is het nog zo lastig, uiteindelijk word je er een beter mens van. Bye, bye bullshit.

There is no end to the adventures that we can have if only we seek them with our eyes open.

Eat, sleep, rave, repeat. Ik weet dat ik mezelf had beloofd het de komende maanden rustig aan te doen met alle feestjes, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik kan je ook alvast zeggen dat de poging ontzettend mislukt is. Niets heerlijker dan éven uit je sleur.

Dat ik een grote Kardashian-Jenner fan ben is inmiddels geen geheim. Er is veel over de wereldberoemde familie te zeggen, maar ik vind ze fantastisch.

Krullen zijn prachtig, maar een tijdrovende klus. Ik ben ’s ochtends het liefst zo snel mogelijk klaar en mocht ik nu echt geen zin/tijd hebben voor een ochtendje doorbrengen met potjes, crèmetjes en de diffuser, is een bus haarlak mijn beste vriend. Lekker strak.

Die brede lach bleef voorlopig nog wel even op mijn gezicht staan, want mijn leventje is in korte tijd drastisch veranderd. Ik heb namelijk mijn allereerste grote mensenbaan binnengesleept. Sinds 1 februari mag ik mijzelf Online Media Specialist bij Tele2 noemen. Wie had dat gedacht, dat het allemaal zó snel zou gaan?! Wil je meer weten over deze supergave verandering? Je leest het hier.

Van de ene crush naar de andere. Al sinds jaar en dag ben ik namelijk een héle grote Johnny Depp fan. Ik heb zelfs bijna al zijn films op dvd. Hij is niet alleen een geweldige acteur, hij was én is (stiekem nog steeds) smoking hot.

Tijd voor een throwback op donderdag! Vorig jaar had ik een fotoshoot met fotograaf Patrick Kenawy. Daar zijn hele gave foto’s uitgekomen, maar deze foto in het Stedelijk Museum blijft mijn favoriet. Benieuwd naar de rest van de foto’s? Je bekijkt ze hier.

Die veertigurige werkweek vliegt gelukkig zo voorbij. Sinds ik werk geniet ik meer dan ooit van mijn twee vrije dagen: tijd voor gin tonics, disconaps én de nodige dosis techno.

I’m with BAE! (Bad hAir dEy) Hoe leuk is Nick z’n pet? Nog leuker is dat hij ontworpen is door een oud-collega van hem. Menig mannelijke Youtuber en rapper zijn al in deze vette truckers cap gespot. Wil je niet achterblijven? Je bestelt hem hier.

When the food is good en de wijn is fijn. Een zaterdagavond breng je heerlijk door bij de Foodhallen met deze geweldige hotdogs, pizza, een goede rode wijn en lieve vrienden.

Ons heerlijke etentje sloten we op gepaste wijze af met nóg wat glazen rode wijn in het Hoxton Hotel. Heel cozy en gezellig, zeker een aanrader! De polaroids gingen een beetje mis, maar des te spontaner de foto’s. Ik ben gek op herinneringen maken en vastleggen.

Een week niet gedanst is een week niet geleefd. Toen wij vanuit ons huis de techno hoorde dreunen op Voltt, vijf minuten lopen hier vandaan, konden we deze verleiding niet weerstaan. Zie je mij er tussen staan? Samen met mijn vriend en zijn neef zijn we een avondje gaan dansen in de ITW Loods op het NDSM-terrein. Een kleine loods met een select gezelschap, maar goede muziek. Geheel onverwachts was dit een ontzettend goed feestje. En je weet dat je het leuk hebt gehad als je wakker wordt met tien vriendschapsverzoeken en lieve appjes van onbekende nummers. “Jullie óók bedankt voor de leuke avond!”

Over techno gesproken: ik kijk graag terug naar mijn fantastische eindexamentripje naar Berlijn. Een illegale rave, de indrukwekkende Stasi-gevangenis en de bijzondere East Side Gallery, een stuk Berlijnse muur beschilderd door 118 kunstenaars. Tegenwoordig staat er helaas een hek voor, maar mocht je in Berlijn zijn is het zeker de moeite waard. Gelukkig is mijn vriend nog nooit in Berlijn geweest en heb ik een goed excuus om snel weer te gaan. Wie weet staan we dan wel te dansen in Berghain.

Na weer een week hard werken was ik eindelijk weer herenigd met mijn lieve mama. Nick en ik bezochten namelijk mijn ouders in Rotterdam. Met het hele gezin compleet (papa, mama, mijn broertje Morten, Nick en ik) hebben we er een héle leuke dag van gemaakt. Ik ben heerlijk verwend door mijn ouders met een nieuwe bomberjack en we hebben gezellig door de markthal gelopen. De dag sloten we af met een heerlijke pasta bij Happy Italy.

Ik vind het zó jammer dat we geen Happy Italy in Amsterdam hebben. Dit concept is namelijk nog leuker, lekkerder en zelfs goedkoper dan de Vapiano. Ook word je hier gewoon aan je tafeltje bediend, waardoor je niet in de rij hoeft te staan. Helemaal handig als de één een pizza wil en de ander trek heeft in een lekkere pasta, dan kun je tenminste gewoon tegelijk beginnen met eten. Wel zo gezellig toch?! Ik hoop in ieder geval dat Happy Italy snel neerstrijkt in Amsterdam. Ik ben fan!

Op zondag gingen Nick en ik weer richting huis en hebben we nog gezellig hier in Amsterdam door de stad gelopen. En natuurlijk donuts met oreo gegeten. Mijn bikini body is allesbehalve ready en mijn honger lijkt bijna niet te stillen. Gelukkig heb ik nog eventjes…

Ik ben zó blij met mijn nieuwe bomberjack! Ik word echt overladen met complimentjes als ik hem draag. Vind ik leuk!

Shameless selfie midden in de Apple Store. Nick was namelijk op zoek naar een hoesje voor zijn nieuwe iPhone 6s plus. Maar wat een fantastisch licht daar, word je spontaan tien keer knapper van. Dat zou ik ook wel in mijn huis willen, dan valt die maandagmorgen vast minder zwaar.

Oké, heel leuk hoor al die lieve selfies, maar zo ziet het er eigenlijk in werkelijkheid uit. Ik ben namelijk vergroeid met mijn telefoon. Niet Nick, maar mijn iPhone is bae. Ik ben echt verslaafd, maar ach, het is mijn werk hè.

Nick is alweer een tijdje aan de slag bij zijn nieuwe baan, maar is ook nu helemaal officieel afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik ben supertrots! Heel leuk om te zien wat er in het afgelopen jaar allemaal is veranderd, de wind waait in ieder geval heerlijk mee in onze rug . Genieten! <3

Wie aan Tele2 denkt, denkt al gauw aan #nietomdathetmoet #maaromdathetkan. In samenwerking met Lil Kleine is dan ook zijn nieuwe single ‘Niet omdat het moet’ ontstaan. Natuurlijk mocht Team Webcare niet ontbreken op de albumrelease van WOP, het nieuwste album van Lil Kleine. Een hele leuke ervaring! Voor de een tikkeltje jaloerse achterban (lees mijn twaalfjarige broertje) had ik nog een paar leuke verassingen. Zo spraken Defano Holwijn, Eenhoorn Joost, Mert en Ronnie Flex een filmpje voor hem in. (Bekijk ze hier) Af en toe moet je als grote zus een beetje bonuspunten sparen hè.

Natuurlijk waren we na de albumrelease nog lang niet klaar om naar huis te gaan. De nodige drankjes volgde,de hoofdpijn de dag er na helaas ook, maar wat was het gezellig!

Mijn lieve vriendinnetje Renée is alweer bijna twee maanden in Thailand. Alhoewel de tijd voorbij lijkt te vliegen mis ik haar dagelijks. Op Valentijnsdag een beetje extra, aangezien Nick al een andere Valentijn had, benoemde ik Renée tot mijn Valentijntje! Ik kan niet wachten tot we weer midden in de nacht op een plakkerige vloer onder het genot van keiharde technodeuntjes deze mooie momenten mogen delen. Best friends forevahhhhh! <3

Op Valentijnsdag had Nick eventjes pech, aangezien ik lekker aan het werk mocht. Team webcare trok team  de stad in om de mensen te verrassen met onze drie meter grote emoji. Je kon op de foto met de meest hilarische borden en deze doorsturen naar je lover. Uiteindelijk is hier een heel leuk filmpje van gemaakt. Lekker emojioneel!

Helaas volgde er toen ook op Instagram een hele week stilte. Met een flinke bijholteontsteking lag ik in bed. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik op donderdag me weer goed voelde en weer gewoon kon werken. Dat moest natuurlijk ’s weekends gevierd worden met één (ja, echt één) gin-tonic.

Zaterdag hebben we heerlijk met vrienden een hapje gegeten. Natuurlijk was ik weer in de minderheid, maar ik vind het heerlijk al die mannen om me heen. Na deze avond heb ik voor de rest van mijn leven genoeg geitenkaas op, maar wat was het gezellig. Ik ben gek op avondjes als deze.

Alsof het eten van zaterdagavond nog niet genoeg was, werkte ik gisterenmiddag deze overheerlijke clubsandwich weg als brunch in het gezelschap van nog meer lieve vrienden. Wat is het toch een geschenk om zoveel mooie mensen om je heen te hebben! PS: Deze clubsandwich was écht god-de-lijk!

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

2 Comments Life Lately #7 – Long time no see

  1. denick 22 februari 2016 at 20:38

    Leuke manier om herrineringen op te halen. Love you! ❤️

    Reply
    1. Birgit 23 februari 2016 at 17:28

      Love you too!

Plaats een reactie