Life Lately #8 – Back on Track

Als mijn hersenen denken aan alle volwassen verantwoordelijkheden volg ik graag mijn hart richting de feestjes en festivals. Natuurlijk zet ik iedere maand netjes wat centjes opzij voor de toekomst, maar als je veertig uur in de week werkt, wil je ’s weekend ook gewoon heerlijk ontspannen. Of in mijn geval: keihard raven. Na anderhalve maand kan ik gelukkig dan wel eindelijk zeggen dat ik gewend begin te raken aan het veertig uur per week achter een bureau zitten. Het werken motiveert me namelijk om nog meer te genieten. Nog meer feesten en reisplannen maken. Ook kan ik inmiddels na het werk mijn hoofd beter leeg maken en kan ik nog wat creativiteit voor het bloggen bewaren. Hebben jullie me gemist? Ik ben back on track. 

Ieder weekend moet ik de keuze maken tussen wat extra geld op mijn spaarrekening (hallo appartement) of een fijn avondje gaan feesten. Ik volg in ieder geval heel graag mijn hart.

Nu ik fulltime werk ligt de wereld meer open voor me dan ooit. Natuurlijk zit ik aan een bepaald aantal vakantiedagen vast, maar het is heerlijk om lekker je eigen geld te verdienen. Alhoewel mijn reis naar Thailand moest uitwijken voor mijn werk, is de reis zeker niet van de baan. Ik kan nu al niet wachten tot ik op een tropisch eilandje lig.

Of ik even selfies wilde gaan maken in de Tele2 winkel op ons kantoor. Natuurlijk ben ik de gekste niet, dus daar stond ik dan. Na een half uur kreeg ik kramp in mijn arm en ik had behoorlijk wat bekijks, maar voor heel even voelde ik me dé Kim Kardashian van het Tele2 kantoor.

Wat betreft die keuze tussen mijn volwassen verantwoordelijkheden en het dansen op vette feestjes. Maar als De Sluwe Vos all night long in de Westerunie draait, kan ik dat natuurlijk niet voorbij laten gaan. Wat een fantastische avond!

Even bijkomen van het feesten. Een muntthee stilde mijn eeuwige dorst een beetje, maar god, dood zijn was op dat moment écht een understatement.

Ken je dat gevoel, wanneer je met je ogen dicht als een soort transdimensionale space geit naar de muziek staat te luisteren? Dan weet je dat je écht lekker aan het genieten bent. On-be-taal-baar!

The place where the dreamers go. Even een nacht lang je verstand op nul, dansen en genieten van de muziek en de mensen om je heen. Is er iets mooiers dan dat?

Lekker ongegeneerd foto’s maken in de spiegel. “Say cheeeeeeese!” 

Nu het zonnetje af en toe doorbreekt tel ik al af richting de zomer. Mijn zomer is al helemaal volgepland met feestjes en festivals. Ik kan niet wachten: heerlijk dansen in een korte broek in de brandende zon.

Ik plan niet alleen mijn zomer vol met feestjes, maar ook in oktober gaat er flink gefeest worden. Ik ga namelijk met mijn beste vriendinnetje en onze vriendjes naar Berlijn. Met zijn vieren gepropt in de Fiat 500 van mijn moeder richting der Techno Himmel. Drie jaar geleden ging ik voor het eerst naar Berlijn en werd stiekem een beetje verliefd op deze fantastische stad. Dat wordt een lang weekend cultuur opsnuiven, schnitzels eten, in de rij staan voor Berghain (iemand nog tips?!) en vooral héél veel party machen.

Een beetje van Pippi en een beetje van Khloé Kardashian. Favoriete nieuwe go-to haarstijl: twee invlechten! Op deze foto draag ik trouwens ook de Silky eyelashes van Beautygloss x Eyelure. Ik heb ze alle drie weten te bemachtigen, maar deze zijn écht geweldig voor iedere gelegenheid. Oh ja, en nog even over deze lip-combo. Mac Whirl x Mac Sour: ik houd er van.

Klein beetje ghetto, al zeg ik het zelf. Maar ik ben nog steeds verliefd op deze pet van Nick en steel hem wanneer ik kan. #BAE

Awakenings was wat mij betreft zeker een van de gaafste feesten van 2015 en over elf dagen mogen we weer. Een nacht lang raven in de Westergasfabriek tijdens Awakenings Easter Special. Ik heb nog nooit zóveel zin in Goede Vrijdag gehad.

Babyfacesunday: heerlijk zo’n dagje ongegeneerd in je ogen wrijven zonder dat je mascara op je tenen zit. Zo hoort een zondag te zijn.

Dit was mijn week! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

Plaats een reactie