Life Lately #9 – Eat, work, rave, repeat

Mijn afgelopen maand samengevat: eat, work, rave, repeat. Ik hoor jullie denken: “Birgit, where are you at?” Sorry for working and raving too much. Een klein beeje yolo, maar je kan in ieder geval wél zeggen dat ik oprecht van iedere dag geniet. En ik beloof je, er komen weer wat knallers aan. Zin om achter over te vallen van bijdehante columns en retegoede recensies? Houd mijn blog dan goed in de gaten. Maar kijk vooral eerst gezellig mee met mijn super-mega-ultra-lange life lately! 

Als je grote zus wil chillen is het geen probleem; want ik heb 1,2,3,4 pillen gebruikt. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het kan ja. Op 18 maart was ik even de tofste zus van de hele wereld. Ik nam namelijk mijn twaalfjarige broertje mee naar de Top Down Tour van Lil’ Kleine. Wil je weten wat ik daar van vond? Je checkt het hier.

Vapiano is echt één van mijn lievelingstentjes als ik snel én lekker wil eten. Dit keer ging ik voor de overheerlijke Crema con Chorizo. Deze tijdelijke toevoeging aan de menukaart is echt fantastisch. Een lekkere pasta met een romige saus, wat chilipeper, knoflook, bieslook, héél veel parmezaanse kaas en natuurlijk chorizo. Kan deze alsjeblieft toegevoegd worden aan het vaste menu? Oh, en willen jullie dan ook gelijk gaan bezorgen? Ik beloof dat ik vaste klant word.

Ik voelde me een klein beetje een puppy met mijn choker, alsof ik uitgelaten ga worden. Ben ik toch een beetje een klein mopshondje. Maar ik vind hem stiekem ook wel heel tof. Nick vindt het vreselijk overigens. Is het echt een vrouwending, of ligt het gewoon aan mijn vriend?

Op 25 maart was het dan eindelijk zo ver: de lang verwachte Awakenings Easter Special! Geloof me, ik heb nog nooit zo’n zin in Goede Vrijdag gehad. Extra speciaal aan deze editie waren de extra vette lasers. Awakenings staat al bekend om de goede show (vuurwerk, dé enorme discobol en de belichting) maar voor haar negentiende verjaardag werd letterlijk alles uit de kast getrokken. Dit is lasers besturen in het kwadraat.

Raven doe je natuurlijk in het gezelschap van je allerliefste vrienden. Wat een genot om zoveel knappe mannen om me heen te hebben. Heel veel liefde voor jullie, boys!

Tien uur knallen bij Pig & Dan, Kölsch, Carl Cox, Joseph Capriati én Pan-Pot. Awakenings, je was mijn brakke zaterdag méér dan waard. Tot 26 juni! Zie ik je daar ook?

Naast mijn werk bij Tele2 ben ik druk bezig met van alles en nog wat. Zo schrijf ik bijvoorbeeld ook party reports voor de app 2xPR. Daarnaast ben ik nog bezig aan een ander groot project: Rave.Report. Technauten en rave royalty united, want op rave.report vind je snoeiharde recensies, een stampvolle agenda en de beste beukers. Volg Rave.Report ook op Facebook, Instagram, Snapchat én Twitter voor je dagelijkse dosis techno.

Op eerste paasdag, de zondag na Awakenings, kwamen mijn ouders langs. Helemaal bijgekomen was ik nog niet, aangezien ik op mijn brakke zaterdagnacht weer de stad in kroop voor een anti-brak wijntje met mijn collega Jefta en zijn vriend Carlos. Gelukkig kon ik een beetje uitslapen, maar veel zin om te koken had ik niet. Daarom besloten we uit te wijken richting de stad. Wijn en ballen bij de Foodhallen, beter bijkomen van flinke nachten doorhalen kan bijna niet.

Toen we inmiddels weer uitgebrakt en braaf aan het werk waren, was het tijd voor nóg meer eten. Heerlijk op een doodgewone donderdag de stad induiken om het leven te vieren met heerlijke burgers en goede vrienden. That’s the good life!

Dubbel tijd voor een (schoon)familiefeestje! Eerst een gezellige verjaardag, vervolgens een heerlijke brunch in het Van der Valk Hotel in Volendam ter ere van de zestigste én vijfenzestigste verjaardag van de oom en tante van Nick. Ik ontbeet lekker decadent met Vitello Tonato en meerdere glazen prosecco. Ook het weer was fantastisch, dus een ontzettend gezellige ochtend én middag.

Wat doe je op een mooie zonnige dag na een heerlijke brunch? Dan ga je met de scooter de stad in. Ik vind het heerlijk om te toeren door Amsterdam met de wind door mijn gekrulde haar. Onderweg maakten we nog even een pitstop bij Nieuwmarkt het terrassen met je vrienden? Lekker op de scooter door de stad. Zonnebrilletje op én gaan.

Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe zonnebril? Deze gave Céline knock-off komt van de schattige webshop Lana’s sieraden en kost maar €9,95. Natuurlijk droom ik van een echte Céline en wie weet verras ik mezelf binnenkort wel een keer, maar tot die tijd doe ik het gewoon met deze. Staat namelijk ook leuk en voor dit prijsje kan ik hem nog wel een keer laten vallen tijdens een festivalletje.

Who runs the world? CURLS! Vorige week vrijdag trokken Jefta en ik de vrijmibo gewoon gezellig door. Na heerlijke verantwoordelijke taco’s gegeten te hebben bij hem thuis #healthy, vertrokken we met aanhang richting de Reguliers. Lekker sletten in de Exit. Het begint vaste prik te worden inmiddels. Na de nodige drankjes hebben Carlos en ik de héle tent wijsgemaakt dat we broer en zus waren. Oh, en als een broer en zus samen in een paal hangen is dat helemaal niet vreemd hoor. Carlos en Brigittos; dat belooft wat voor Lowlands.

Na een hele brakke zaterdag (hoofdpijn, hééééél veel hoofdpijn) op de bank samen met goede vriend Roy, brak op zondag letterlijk de zon weer door. Tijd voor een fijn dansje op zondag; mijn eerste festival van het jaar!

Want wat doe je op een zonnige zondag als je zin hebt om de voetjes van de vloer te laten gaan? Je even in een andere wereld te begeven, alsof je morgen niet moet werken. Dan ga je naar Thuishaven, het fijnste feestje op zondag!

Met mijn All Dey pet, mijn haren vers van de krultang, mijn festival outfitje aan en de zonnestralen in mijn gezicht, vergat ik éven dat het om een wintercircus ging. Het fantastische weer deed de sfeer alleen nog maar ten goede en dát dan ook nog met een leuke groep mensen (hoi Koen, superleuk dat je er weer bij was!), maakte het tot een echt succes! Wil je meer lezen over Thuishaven – De Closing van het Wintercircus? Mijn volledige partyreport lees je hier!

No dogs allowed! Schaamteloos legde ik mezelf vast op Snapchat. Heb je altijd al een keer willen weten hoe raven met Birgit er aan toe gaat? Voeg me dan zéker toe op Snapchat voor een uitgebreid verslag, vette filmpjes en ongegeneerde selfies. Ik ben zeer actief!

Aan al het moois komt een eind én man, wat was ik die maandag brak. Ik ben zelfs nog een beetje schor, maar gelukkig is mijn werk leuk genoeg om er weer bovenop te komen. Bovendien is het de laatste paar dagen ook heel lekker weer. Veel te lekker om naal een hele dag binnen zitten op kantoor, ook nog eens binnen op te bank te zitten. Daarom zijn Nick en ik op donderdagavond heerlijk lang door de stad gaan lopen. Lekker bijkletsen op zo’n zwoele, bíjna zomer-achtige avond. En ja, ik loop graag rondjes.

Deze week werd in stijl afgesloten. En drie keer raden waar? Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk tijd voor het langverwachte Tele2 teamuitje! Van cocktails op kantoor, de Spice Girls in de karaokebar, tot sneuvelen in de Exit. Wat verrassend! Maar cheers to deze mooie avond en wat fijn dat ik deel mag uitmaken van dit leuke team. Jullie zijn top!

Dit was mijn life lately! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij voor leuks gedaan? 

Plaats een reactie