Life Lately #11 – Not so beautyblogger

De donkere wolken tijdens de Nederlandse zomer laten me des te meer verlangen naar mijn reis naar Azië. En mijn bleke huid en wallen (door al het feesten) kunnen ook best een zonnetje gebruiken. Ook kwam ik als not so beautyblogger op de Bol.com beautyborrel bij Mercedes Benz Fashionweek Amsterdam terecht. Oh ja, en ik had pech, een stukje tand weg. Afgelopen week was opnieuw weer een dolle boel. Dit was mijn life lately! Kijk je mee? 

Zijn jullie al Defqon moe? Ik nog láng niet, daarom hield ik mijn bandjes trouw om mijn arm als aandenken. Toen ze begonnen te irriteren heb ik toch maar afscheid genomen van de felgekleurde bandjes om mijn arm. Op naar Defqon.1 2017!

Met al die zonnige bestemmingen die voorbij komen op Facebook en Instagram, krijg ik nóg meer zin om op vakantie te gaan. Ik ben het bewolkte Nederland meer dan zat en een kleine vakantie van alle zeurende klanten op werk kan ik ook wel gebruiken. Ik moet helaas nog een flinke tijd wachten. Maar over precies zes maanden zitten vriendjelief en ik heerlijk in het zonovergoten verre Thailand. Nog een paar maanden, sunkissed skin, salty curls and tropical beaches here I come!

Je week breekt zo lekker met een Tele2 barbeque, eindigend in de stad. Oh, en of er iets gebroken is. Een klein stukje voorkant te danken aan een Ice Tea flesje. Je weet wel, zo eentje met lekker extra dik glas. Gelukkig zijn de krokodillentranen inmiddels weer gedroogd en zijn mijn tandjes weer even kaarsrecht als daarvoor. Gezellig was het wel.

Selfie mét een missend stukje voortand. Ernstig hè?! Oké oké, ik heb misschien een klein beetje staan overdrijven (blame it on the booze). Het was zó klein dat het amper te zien was, want op de foto is echt niets te zien, maar in mijn perceptie was het vreselijk. Gelukkig kon ik snel bij de tandarts terecht en heeft ze het geweldig opgelost.

Afgelopen vrijdag nam ik een sprong in het diepe. Tot mijn grote verbazing werd ik uitgenodigd door Bol.com voor de Spijkers & Spijkers show tijdens de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam. Met voorafgaand een Bol.com borrel met allemaal andere leuke (fashion en beauty)bloggers. Hier werd de Bol.com Beauty Stijlgids gelanceerd, kreeg mijn bos krullen een fijne touch-up van de stylisten van Goldwell en kreeg ik een fijne goodiebag met producten op advies. Een reinigende conditioner (mijn krullen haten shampoo) en een verzorgende haarcrème. Ook kregen we van Bol.com een goedgevulde goodiebag (ontworpen door Spijkers & Spijkers) met make-up en (huid)verzorging.

Ik ben alles behalve een beautyguru en al helemaal geen fashionblogger. Heb ik überhaupt weleens een product gereviewd? Of een fashionblogwaardige outfit aan gehad? Niet helemaal op mijn plek tussen alle beauty- en fashionqueens, maar daardoor niet minder leuk. Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan voor een leuke column. Gek publiek hoor, al die modemeisjes. Je leest er morgen meer over in een nieuwe column.

Benieuwd naar de Bol.com stijlgids? Check it out!

Na de Fashionshow was het hoogtijd om weer even lekker normaal te doen. Dat doe ik het liefst met mijn vriendje en beste vriendinnetje Renée. Een wijntje op terras nummer één, gevolgd door een heerlijke kom Japanse ramen bij Wagamama, afsluitend op terras nummer twee met bier (mét een rietje, want mijn tand was nog niet gefixt en kou was auw). Zo luid je het weekend pas lekker in!

De weekenden zijn bij mij inmiddels nogal voorspelbaar. Er gaat bijna geen zaterdag voorbij waarop ik niet op een feestje sta te dansen. Dit keer was 18hrs Festival in Zaandam aan de beurt. Een leuk kleinschalig festivalletje met een mix aan deephouse, tech house, techno en disco, waarop je achttien uur kon dansen. Rond elf uur werd het feestje naar binnen verplaatst en daar vrolijk verder gedanst!

Oké, achttien uur lang hebben we het niet vol gehouden, maar van half vier tot drie uur is toch een kleine twaalf uur. Ik kan je zeggen, die vliegen voorbij als je in zulk leuk gezelschap bent! Heel veel liefde voor mijn vriendjelief en zijn (en inmiddels stiekem ook een beetje mijn) neef Danny! Rond negen uur sloten ook Renée en Roy bij ons aan. De conclusie was eigenlijk bij iedereen hetzelfde, niet het meest bijzondere festival, maar wél heel erg gezellig.

Dit was mijn life lately! Wil je op de hoogte blijven? Volg BirgitRoobol op Instagram!

Wat heb jij afgelopen week gedaan? 

2 Comments Life Lately #11 – Not so beautyblogger

  1. Loïs' Blog 18 juli 2016 at 12:17

    Wat een leuke foto’s! En wat te gek dat je naar Thailand gaat!

    Reply
    1. Birgit 18 juli 2016 at 14:41

      Dankjewel! Ik heb er ook echt heel veel zin in. Nog even aftellen, maar ik kan nu al niet wachten!

Plaats een reactie