Het begin

maandag 29 oktober 2012
Eens is het moment daar. Je stopt met dromen en begint met doen. Over twintig dagen bereik ik de leeftijd van achttien jaar. Tijd om aan de slag te gaan. Tijd om dromen te verwezenlijken. Dit is het begin.

Ik kreeg de afgelopen tijd steeds vaker de vraag: “Wanneer ga je nou eindelijk weer iets leuks schrijven?” Eerlijk gezegd begon het ook wel weer te kriebelen. Het was dus kennelijk tijd om de draad weer op te pakken. Verder gaan met iets waar mijn hart ligt, verder gaan waarmee ik ooit begonnen was als klein meisje. Schrijven is een deel van mijn leven, een deel waarmee ik graag mijn toekomst wil vullen. Alles wat ik meemaak, interessant vind, waar mijn hart bij ligt of verder van belang is zal hier, op mijn eigen blog, aan bod komen. Dingen zoals columns, poëzie, theater, literatuur zullen zeker wekelijks voorbij komen. Maar ook veel persoonlijke artikelen zullen de revue passeren.

Heb je tips, opmerkingen of commentaar? Laat gerust een berichtje achter.