Het begin

Eens is het moment daar. Je stopt met dromen en begint met doen. Over twintig dagen bereik ik de leeftijd van achttien jaar. Tijd om aan de slag te gaan. Tijd om dromen te verwezenlijken. Dit is het begin.

Ik kreeg de afgelopen tijd steeds vaker de vraag: “Wanneer ga je nou eindelijk weer iets leuks schrijven?” Eerlijk gezegd begon het ook wel weer te kriebelen. Het was dus kennelijk tijd om de draad weer op te pakken. Verder gaan met iets waar mijn hart ligt, verder gaan waarmee ik ooit begonnen was als klein meisje. Schrijven is een deel van mijn leven, een deel waarmee ik graag mijn toekomst wil vullen. Alles wat ik meemaak, interessant vind, waar mijn hart bij ligt of verder van belang is zal hier, op mijn eigen blog, aan bod komen. Dingen zoals columns, poëzie, theater, literatuur zullen zeker wekelijks voorbij komen. Maar ook veel persoonlijke artikelen zullen de revue passeren.

Heb je tips, opmerkingen of commentaar? Laat gerust een berichtje achter.

6 Comments Het begin

 1. Femke Roobol 29 oktober 2012 at 20:31

  Mijn droom is nu eindelijk uitgekomen, dus ik begrijp het als geen ander. Ga die droom achterna en laat niemand je vertellen dat het een onmogelijke droom is, dan weet ik zeker dat als je er echt voor gaat, je droom uit zal komen! Dikke kus van je tante Femke

  Reply
 2. Anja Roobol 29 oktober 2012 at 21:32

  Goed zo meid! Ben trots op je. Laat die dromen maar uitkomen. X mama

  Reply
 3. Bjørn Roobol 29 oktober 2012 at 22:08

  Leef je droom! Maar droom niet je leven…

  Reply
 4. Mandy 29 oktober 2012 at 22:22

  Succes meis! Ik ga je met veel enthousiasme volgen!

  Reply
 5. Lars Roobol 29 oktober 2012 at 23:06

  Geloof in jezelf – wij geloven in jou!

  Reply

Plaats een reactie