Over Birgit

Mijn naam is Birgit Roobol, twenty-something content queen met een kop vol krullen en dromen. Ik lul vijf kwartier in een uur (het liefst tegen vreemden op festivals #bestfriendsforoneday) maar kan nóg beter schrijven. Ik schrijf om dezelfde reden als Willem-Alexander koning is. Gewoon, omdat ik niet anders kan. Daarnaast ben ik festival voyager, technovlinder, fulltime Duracelkonijn en een import-Amsterdammer uit nultien.

Ik schrijf al zolang ik dit kan met veel liefde en passie. Ik draag mijn hart op mijn pen en schrijf gedurfde columns over het leven van een twintiger. Dingen die de meeste mensen denken, maar niet durven te zeggen, schrijf ík op. Niets leuker dan de schaamrode wangen van oma na het lezen van mijn blogs. Omdat ‘schrijver in hart en nieren’ de lading niet dekt, doe ik dit vanuit al mijn organen. Niet geheel onverdienstelijk, zo ben ik twee keer viral gegaan: één keer met een gevoelige column over de MH17-aanslag, de andere keer met een brutaal stuk over de oervervelende knipoogsmiley.

Het allerliefste loop ik rondjes en schrijf ik daar verhalen over. Ik mis namelijk geen enkel feestje. Iedere vrijdag houd ik je op de hoogte van het uitgaansleven en de leukste (techno)feesten en festivals door middel van grappige en gedurfde columns en retegoede recensies. Daarnaast schrijf ik graag over mijn dromen, opvallende bezigheden en alle andere spannende dingen waarmee een twenty-something zich bezighoudt.

Denk je: díe Birgit, die moet schrijven over mijn feest, film, cavia, liedje, afwasborstel of ander spannend product of dienst? Schroom dan niet en stuur me een mailtje.

Krijg je geen genoeg van me? Volg me dan op Instagram, Twitter, BlogLovin én Facebook.

IMG_0610

Disclaimer: Alle teksten zijn eigendom ©Birgit Roobol en mogen niet zonder toestemming worden gekopiëerd of gereproduceerd


Contact

Zou je iets aan mij willen vragen, of heb je gewoon iets te zeggen. Dat kan via deze pagina. Vul het onderstaande contactformulier in en ik probeer zo snel mogelijk de antwoorden.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht