Marktplaats

dinsdag 7 oktober 2014
marktplaats
Marktplaats is een site vol avontuur. Jolige pubers bieden hun broertje of zusje te koop aan, ranzige oude mannetjes speuren de site af naar gedragen ondergoed en huismoeders bieden betaling in natura aan. Althans, dat heb je dan van horen zeggen.

Ook ik zit op Marktplaats. Ik verkoop geregeld oude kleding, zo verdien ik er nog wat leuks aan. Een paar dagen geleden zette ik nietsvermoedend een paar lila Allstars op de advertentiesite, die ging ik toch niet meer aan doen. Binnen enkele uren ontving ik een bod van Marleen, na wat onderhandelen ging ik akkoord. Maar blijkbaar haalt een paar lila Allstars vreemde dingen in de mens naar boven, vooral bij Marleen.

marktplaats-advertentie

 

Lichtelijk in shock heb ik het bericht tot drie keer nagelezen. Ik beeldde me iemand in die ‘de schoen aan de voeten heeft en dan vervolgens wat gras en fruit kapot vertrapt met een draaiende beweging’, daar ging Marleen ze immers voor gebruiken. Ik zag Marleen voor me. Blonde vlechten in het haar, lila Allstars aan haar voeten, lekker een berg gras en fruit kapot vertrappen. Ze genoot.

Toch heb ik Marleen een vriendelijk mailtje teruggestuurd. Of ze nog geïnteresseerd in de schoenen was, zo ja: dan kon ze er mee doen en laten wat ze wil, dan kon ze eindeloos de schoenen aan de voeten hebben en wat gras en fruit kapot vertrappen met een draaiende beweging.

Tot op heden, geen reactie. Dus als er iemand nog lila Allstars nodig heeft om gras en fruit kapot te vertrappen hoor ik het graag.

marktplaats-advertentie2