Quotes: Onzekerheden

woensdag 27 mei 2015
onzekerheden-header-1
Ik heb een hoofd vol chaos en onzekerheden. Op het ene moment heb ik er wat meer last van dan op het andere moment, maar het blijft altijd vervelend. Het is dan ook veel makkelijker om altijd negatief over jezelf te zijn, terwijl er heus wel momenten zijn waarop je trots kan zijn.

Zoals jullie weten struin ik graag Pinterest af op zoek naar de mooiste quotes, om die vervolgens met jullie te delen. Momenteel zitten er wat dingen tegen, waardoor ik niet altijd even lekker in m’n vel zit. Ik vind het dan heerlijk om deze quotes te lezen, omdat ze mij het gevoel geven dat ik er niet alleen voor sta. Ik weet zeker dat iedereen van jullie wel eens onzeker is, dus laat deze quotes je kracht geven op het moment dat het even tegenzit. Vergeet niet: Love yourself, no matter what!

onzekerheden-img-1
onzekerheden-img-2
onzekerheden-img-3

 

onzekerheden-img-4
onzekerheden-img-5
onzekerheden-img-6

 

onzekerheden-img-7
onzekerheden-img-8
onzekerheden-img-9

 

 
onzekerheden-img-10