Piemel gezocht

zondag 19 juli 2015
piemel-gezocht
Pandapunten sparen is over als ik mijn vrijgezellige vriendinnen moet geloven. Ik zit al ruim vijf jaar onder de pannen, dus op dit gebied word ik graag bijgepraat. Het is zomer en de zonnestralen gieren op je lijf, de hormonen erin. Pornopunten sparen is het helemaal. Vrijgezelle jonge vrouwen, massaal op zoek naar piemels, maar dan moet hij wel een beetje op die van Dave Roelvink lijken. De huisje-boompje-beestjedromen worden massaal over boord gegooid; een badboy voor één nacht is het doel.

Hoe sla je zo'n gespierde adonis aan de haak? Voorbereiding is hierbij het sleutelwoord. Je kunt nonchalant en lekker-jezelf een kroeg binnenstappen, maar zo sla je niet het juiste type aan de haak. Fake it until you make it. Sexy, uitdagend en een vleugje Geordie Shore meets the Kardashians.

Zo hoorde ik van een vriendin die werkzaam is in de lingeriebranche dat maximizer bh's ontzettend populair zijn. Je degelijke cup C wordt zo omgetoverd tot een enorm paar borsten. Die badboys zullen bij bosjes in je decolleté vallen. Ook een flinke laag make-up doet het altijd goed. Trek daarbij een ietwat strakke highwaisted skirt en een matchende crop top aan, een paar Louboutin look-a-likes er onder en je bent zo omgetoverd tot het type VIP Room meisje (de Rotterdammerts weten waar ik het over heb). Dat is niet altijd zo positief, maar wel het type waar Dave Roelvinks op vallen. Of Adriana Lima, maar dat is een ander verhaal.

En dan is dit is slechts de voorbereiding. De verleiding, het voorspel en de weg naar huis moet nog beginnen. Je moet het er maar voor over hebben. Dat een piemel à la Dave Roelvink het nieuwe zwart is, is inmiddels wel duidelijk. Ik wil alleen, mijn lieve vriendinnen, jullie waarschuwen voor zoiets als een banga-lijst, een SOA, hele slechte seks of andere narigheden.

Nu maar hopen voor al die stakkers zonder hemelblauwe ogen, wasbordje, beroemde vader in gele zwembroek én tatoeages dat de gierende hormonen samen met de brandende zon verdwijnen. En die over drugs rappende jochies van twee turven hoog ook meteen er bij. Zo richting de kerst wordt een schattige teddybeer jongen met humor en intellect het weer helemaal. Tot die tijd is het voor de echte lieverds nog even flink pandapunten sparen. Eén troost: voor je het weet is die zomer voorbij!