Horecatijger gezocht

woensdag 29 juli 2015
horeca
Horecatijger gezocht!

Omschrijving: Voor Beachclub Horny Coconut zijn wij op zoek naar een echte horecatijger die ons team komt versterken. Jij bent een doorzetter, mensenmens, cocktail-guru, stressbestendig, peoplemanager, enthousiast en natuurlijk een echte nachtvlinder.

Omschrijving die eigenlijk wordt bedoeld: Jij bent zonnebankbruin, hebt een vlotte babbel (liefst met een zeker ordinair randstadaccent), her en der wat tattoo’s, piercings en je bent niet vies van een tijgerprintje. Je staat graag achter de bar, liever nog er op (met wat shots in je navel). Je kan zestien bier op een dienblad balanceren zonder deze over een klant te gooien, je hebt maling aan het rookverbod en bent in staat om af en toe een wit neusje te halen als de werkdruk te hoog ligt. Ook weet jij de bel te luiden dwars door alle Ski-hutknallers heen. Je weigert nooit een drankje en bent niet vies van een potje tongworstelen met vaste klanten. Verder schreeuw je geregeld boven de muziek uit en doe je graag ordinaire dansjes op The Village People of Daddy Yankee.

Herken jij jezelf in deze omschrijving en staat jouw Facebook vol met foto’s met flugeldopjes op je neus? Dan ben jij die horecatijger die we zoeken! Stuur via WhatsApp jouw motivatiebrief met een goede bikinifoto naar Marciano ter attentie van de vacature horecatijger Beachclub Horny Coconut. En wie weet shake jij binnenkort wel onze cocktails.