Hoe de tettenselfie inspirerend werd

Het één kan niet zonder het ander. Wat is nou cola zonder prik, een fiets zonder band én een selfie zonder quote? “Don’t be the girl who needs a man, be the girl a man needs.” *insert uitdagende selfie* Precies, hélemaal niets.

Er is een ruim aanbod aan selfiequotes. Zo heb je de duckface-selfie in combinatie met de I-don’t-need-a-man-indepedent-woman-quote, de lingeriefoto met een motiverende quote én de ultieme vakantiefoto met bijbehorende spreuk. Die billen hebben vast een énorme wanderlust.worldisabookMaar willen deze vrouwen dan echt enkel en alleen deze wijsheden met de wereld delen? Welnee, de quote is hét excuus om een foto te plaatsen waarop zij, én hun borsten, gewoon ontzettend goed op staan. Zo is je tettenselfie niet alleen sexy, maar ook nog ontzettend inspirerend.

Zit je haar goed? Plaats dan je selfie met een Dr. Seuss quote. Oók als je geen flauw idee hebt wie dat is. Don’t cry because it’s over, smile because it happened. Heb je last van een winterdip? Post een throwback to the summer toplessfoto, want: The tans will fade, but the memories last forever.

Kom jij niet verder dan ‘Live, love, laugh’, heb je die ene van Marilyn Monroe al te vaak gebruikt en vind je ‘Carpe Diem’ nog een tikkeltje ingewikkeld? Niet getreurd, je hebt zelfs heuse sites en Tumblr-pagina’s met de nodige dosis inspiratie voor je selfie quotes. “Get people to notice your selfies: add selfie quotes.” Extra volgers en likes, gegarandeerd.daddyJe kan veel over deze trend zeggen, maar wát fijn dat Gandhi en Martin Luther King ook op deze manier geëerd worden. “Be the change you want to see in the world” *smize* en “I have a dream” *afzakkende nerdbril en de quasi-intelligente-maar-eigenlijk-ben-ik-fucking-geil-blik*.

Dus doe eens gek, gooi je haar los, schud je billen uit je string, leg je borsten tegen je kin én post vandaag nog jouw selfie met een inspirerende touch. Wat zal papa trots zijn.

“Strong women wear their pain like they do stilettos.
No matter how much it hurts, all you see is the beauty of it.”

8 Comments Hoe de tettenselfie inspirerend werd

 1. Ilse 4 november 2015 at 13:50

  Hahaha, geweldig geschreven!

  Reply
  1. Birgit 4 november 2015 at 14:02

   Dankjewel Ilse! Leuk om te horen. :)

 2. Marushi 28 januari 2016 at 13:24

  WTF! whuahhaha dit is wel heel…”apart” hihi :P -x-

  Reply
  1. Birgit 28 januari 2016 at 13:29

   Kijk maar eens rond op Instagram! Superweird. XO

 3. Mariska 28 januari 2016 at 13:27

  Hilarisch geschreven en helemaal waar! Er is weer een excuus gevonden om bepaalde foto’s van jezelf te plaatsen.

  Reply
  1. Birgit 28 januari 2016 at 13:28

   Vreselijk toch?! Bedankt voor je reactie! XO

 4. Françoise 28 januari 2016 at 14:49

  Hahahaha heerlijk artikel! Ik zie dit soort foto’s de laatste tijd ook overal, vreselijk..

  Reply

Plaats een reactie